torsdag 3 augusti 2017

"Könsdysfori". Nånting som hardcore genusmaffian och vänsterns rabiarfeminister trängt över huvudet på flera generationer.


Enligt en sammanställning av Socialstyrelsens patientregister ökar diagnosen könsdysfori kraftigt i Sverige. En person som har diagnosen könsdysfori lider av att känna att den tillhör ett annat kön än det könet som personen tilldelades(!!??!) vid födseln.
Socialstyrelsen har undersökt registren för åren 1988-2015 och konstaterat att de senaste 10 åren har förekomsten av diagnosen ökat. Under 2005 fick 1 av 100.000 diagnosen könsdysfori, 2015 var siffran 8 av 100.000.

Svenska barn fostras från späd ålder till att förvirras om sin könsidentitet. Pojkar tvingas i känningar, flickor måste bli tyngdlyftare, och det handlar inte om nånting annat än medveten och grov indoktrinering. 

Identitetskrisen är i allra högsta grad skapad av ett uppfuckat och urspårat svenskt samhälle som ställt alla normer upp och ner, bara för att.

Det som länge skulle framstå som "den individuella friheten att välja sitt kön" har blivit ett psykiskt ok. Små barn tvingas kollektivt in i ett tänk och en problematisering, som för tidigare generationer bara var oproblematiskt, enkelt och självklart.

Så död åt den sjuka propagandan som drar förbannelse in i dagis, skolor, litteratur, barnprogram, media, m.m för att tvinga våra barn att ifrågasätta sitt kön.  

Könsdysfori - inget annat än tvångskönsdysfori. Pojkar får idag inte lov att vara pojkar, och flickor inte flickor. Bara hen duger och är tillåtet.Om vi vanliga gick omkring på gatorna så här skulle vi fängslas och våra barn omhändertas.

9 kommentarer:

 1. Ja... Hur kunde det bli såhär? Jag fullständigt ger blanka faan i vad folk har för sig i sängen Men tvinga på barn sitt sjuka beteende och snedvridna Tänk borde var straffbart.

  SvaraRadera
 2. Det enda stöd som det allmänna ska personer med "könsdysfori" är psykiatrisk hjälp. Att det allmänna ska först stå för fiolerna vid en operation och sedan betala ett skadestånd för "tvångssterilisering". "TVÅNGSSTERILISERING"! Om man BYTER kön så innebär det att de medfödda könsorganen tas bort för att ersättas av något annat eller aspirerade de till att bli hermafroditer?

  Frankfurtskolans grundare ler nog i sitt helvete över vad de ställt till med. Jag förstår samtidigt de stackars barnen som levt utan förebilder ständigt bombarderade med propaganda. Vem skulle inte i sitt unga osäkra jag blivit totalt vilse i pannkakan. Det är dags att åter finna den naturliga balansen som, om man ska tro historiker, fanns här i Norden för tusen år sedan. Jag misstänker starkt att det var prästerna, Paulus och Gamla testamentet som ställde till det.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Strunta i präster och läs GT och NT för dej själv. Då finner du hur lögnerna härjar under klockstaplarna. Välbekommen!
   Skanskalle

   Radera
 3. Hemingways mamma gillade inte att han var en pojke. Såg till att klä han i klänning i varje fall upp till sex-årsåldern. Hon såg till att han var långhårig och lockig, hon ville att han skulle se ut som en flicka. Hemingway kom att hata sin mamma för resten av sitt liv. Han blev det mest macho man kan vara. Man ska inte hålla på att experimentera med barns könstillhörighet.

  SvaraRadera
 4. Nu har det på riktigt spårat ur när man drar in småbarn i sin nakenhet. Känns som pedofilvarning
  Kan man gå så långt att spatsera naken på gatorna så vet man inte vad mer dessa gubbar håller på med.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Håller med dig totalt! Det är skrämmande, oroande!!
   Tant Anna

   Radera
 5. É de Anders Borg han te vänster?
  Mudderutten

  SvaraRadera
 6. Ja, han till höger måste väl vara reinis.

  SvaraRadera