lördag 12 augusti 2017

"Inga jävla gränser."


Föraren till en biltransport tvingades brottas med en illegal invandrare, som hade försökt ta sig in i UK via Calais, genom att gömma sig i baksätet i en av bilarna i transporten. 

Föraren försökte släpa ut den illegale, som i gengäld spottade på honom. Och snart kom ett helt gäng illegala som kastade sten på både föraren och bilarna han fraktade.  Vittnena chockerades av råheten.

Förra året gjorde 30 000 krigiska as försök att ta sig olagligt in i UK.  Flufftanterna ser inget problem med det.

6 kommentarer:

 1. Lasbilschaufförer som korsar gränsen måste känna sig som råttfångaren från Hameln, när lasten snabbt "berikas" med allehanda mänskligt trash.
  Tydligen är tull och gränspolis lika frånvarande där som här, sorgligt och frustrerande att åse hur Soros m.fl. lyckas genomföra sitt gigantiska förräderi mot den civiliserade världen, utan tillräckligt motstånd.

  "Flufftanterna" (snällt uttryckt!) borde inte se så förban*at lyckliga ut på fotot under!
  De är nämligen indirekt skyldiga till 3-årige alain kurdos (med familj, 5-årig bror & mor) drunkningsdöd hösten 2015, utanför den turkiska staden bodum.
  De 2 syriska flyktingsmugglarna fick 4 års turkiskt fängelse för smuggling, men frikändes för dödsvållande som kunde gett 35 år.
  Ett straff batikkärringarna på bilden (tagen i St John, Canada samma år) borde få, eftersom de med sin sjuka signalpolitik aktivt lockade sådana som alains far till Canada för gratis tandvård.

  Vi får hoppas att "flufftanterna" får sitt straff ändå, förr eller senare?

  //SvExit

  SvaraRadera
  Svar
  1. På vilket sätt tycker migranterna det är bättre i UK än i Frankrike?

   Radera
  2. Finns säkert flera anledningar:

   Panik bland potentiella terrorister med att skaffa livstids försörjning efter avslag i Frankrike, innan Brexit fullbordas och täpper till terroriststråken.

   "NyEngelsk" släkt som hyllar kalifatets framgångsrika framväxt i U.K., osannolika sociala förmåner på Britternas bekostnad, och sina groteskt omfattande pedofilligor, helt efter muhammeds anvisningar.

   Engelska "Mudsharks" (batikhäxor) som aktivt åker till "djungeln" för att förlusta sig och sedan locka hem asen:
   http://www.exponerat.net/flyktingvolontarer-idkar-sex-med-minderariga/

   http://soldatmamma.blogspot.se/2016/10/alla-eulander-har-nagra-stycken-ernmans.html

   http://cdn.images.express.co.uk/img/dynamic/79/590x/secondary/175150.jpg

   Sexuell frustration kan utmynna i många olika irrationella beteenden.
   Lilly Allen var sannolikt förtvivlad över att ha tusentals exotiska gorillahannar inom räckhåll, men samtidigt vara tvungen att behålla kläderna på, p.g.a. den heltäckande mediebevakningen.
   I sitt förvirrade tillstånd ser hon en möjlighet att få hem hela haremet till sig och samtidigt vinna godhetspoäng från massinvandringssekten.

   Engelsmännen önskar säkert att hon stannar i ”djungeln”, för vem vill bli förnedrad av desperata divor med diagnosen Xenofili?

   //SvExit

   Radera
  3. Ursäkta, den första länken är "död", här är en fungerande på samma vidriga ämne:

   http://www.friatider.se/hjalparbetare-aker-till-lagret-i-calais-for-att-ha-sex

   //SvExit

   Radera
 2. Rabiatfeministerna skapade den svenske velourmannen, en mjukis som lätt gick att styra, men blev inte nöjda ändå. Nu är dessa Fi- kvinnor helt besatta av muslimska kvinnoförtryckande män, de är berdda att offra sina barn och sitt land för en dylik taliban.

  SvaraRadera
 3. Är det inte lika bra att alla världens ensamma får komma till Sverige när dom ändå är på gång? Deras ömmande modershjärtan kommer att gå i kras.
  Bevare oss väl för att slippa dessa hål i huvudet kvinnor.

  SvaraRadera