torsdag 17 augusti 2017

Död åt terrorkriget mot Europa.


!3 misstänks döda och ett stort antal mycket svårt skadade, bl.a barn.

En av skåpbilarna som användes idag, vid den dödliga terrorattacken i Barcelona, hyrdes av en man vid namn Driss Oukabir, säger den spanska polisen. Oukabir, som har sitt ursprung i Marocko rapporteras ha gripits och den andra skåpbilen har hittats.

 Dock säger Oukabirs facebookssida att han är från Marseille och bor i Ripoll i Catalonien. Eller svensk och bor i Malmö. Man kan idag välja ett femtiotal pass, namn och ålder utan att nån bryr sig.

Om en vit nationalist begår denna typen av massmord, ylar globalisvänsternyheterna skriande högt i vansinne, vi såg efter Charlottesville, västmedias hysteri var öronbedövande. Men det känns som att de kommer att möta detta brutala dåd på oskyldiga med sedvanlig försiktighet och värmeljus. Samt skylla på skåpbilarna. 

På svensk TV byter experterna t.om ord från islamist till jihadist, trots att ISLAMISKA staten redan tagit på sig attacken. Javisst, de vill ju inte stöta sig med nån. Allting handlar om lämpliga och passande ord så blir det inte så obehagligt för oss bästa svenskar. 

Våra politiker är ett sorgligt gäng lama fån, som tror det räcker att ta på sig slips och allvarlig min och dilla om att vi står starka och enade. Vi kan inte acceptera detta längre.

Byt ut hela halta hopplösa gänget, börja med anstiftaren Merkel.




Och här är de som röstar på nulaget/läget. 

Dumdum svensktant nr 1 kommenterar: -" Terrorhandlingar är fruktansvärda, oavsett vem som genomför dem. Galningar finns inom alla religioner, och bland oss som inte tror på nån gud. Fördöm handlingen men dra INTE alla över en kam!" 

Dumdumtant nr 2  kommenterar: -"Tycker att ni beter er som mindre begåvade som kan tro att det är religionen som dödar människor o utför terrordåd...det är extrema människor som gör det...det har slaktats folk genom historien av olika religiösa grupper..katoliker, kristna osv..de dödade massor av folk o tvingade de i sina religioner...nu är det extrema islamister som gör det..men alla islamtroende är inte extremister...ni glömmer det i era blinda hat..att ni orkar"

Läs Koranen!



8 kommentarer:

  1. Kanske var däcken orsaken, Good Year.

    A. Nonym.

    SvaraRadera
    Svar
    1. @A.Nonym, god morgon. Ett gott skratt.
      - "Same procedure as last year", Löfven?
      - Yes Miss Good Year, just challenges. Bara utmaningar. Jag försöker så gott jag kan, men det går inte.
      - You are fired, Jag skaffar mig en utländsk betjänt.
      Lite långsökt. Dumhet och ondska ska fördrivas. Det första med satir och humor. För det senare duger inga låtsaspistolet eller sånger; We are the world.
      Tanten i socialherakins ursäkt;
      Bara för att hennes barns och/eller kompisar gick med kedjor, bensindunkar och låtsaspistoler borde de vuxit upp.
      - Nej de är kvar i kvarteret 68 som ligger vänster om där Jonas Sjöstedt bor.
      - Väx upp f.f.!
      Mässkalle
      -

      Radera
  2. En svensk dumtant (saxat): Detta är inget nytt! Och inget kulturbundet! Jag minns svärdviftare ,lyckligtvis låtsaspistoler, besindunkar, kedjor ja många galningar ända sen 70-talet och alla var dom ur vår egen produktion!"

    SvaraRadera
  3. Alla som genomfört kurser i presentationsteknik och för den delen alla obskyra managementfilosofier som det går tretton på dussinet av vet att det är presentatörens roll att se till att mottagaren förstår. De måste ha jävligt dåliga föreläsare i islam.

    Dumdumtant nr 2 är antingen agendasättande eller obegåvad. De flesta andra religioner har troligen reformerats genom århundradena. Martin Luther stod till exempel för en betydande sådan. Koranen bygger, enligt Muhammed, på Guds ord och kan därför inte ändras. Dessutom vet ingen egentligen fullt och fast vad den handlar om då den dels är skriven på en äldre arabiska och kom i ett lösbladssystem där man inte visste i vilken ordning den skulle vara i så man sorterade surorna efter hur långa de är. Fynd som har återupptäckts i Tyskland som man trodde hade gått förlorade i andra världskriget tyder på att de 72 oanvända egenligen ska vara en stor hög med vita (?) russin.

    SvaraRadera
  4. Hade vi inte haft så förbannat gott om dumdumtanter, så hade vi garanterat haft ett bättre land. Blodsven

    SvaraRadera
  5. Dessa blödiga, löjliga dumtanter har orsakat mycket elände fast det begriper dom inte. Vettlösa människor är farliga och dumtanterna saknar vett.

    SvaraRadera
    Svar
    1. Det värsta är hur dom tycker dom har rätt, är kloka, har kunskap - och beskyller faktasidan för "mindre begåvade" rasister.

      Radera
    2. Dessutom kallas folk med insikt och kunskap för rasister.

      Radera