onsdag 16 augusti 2017

Därför röstar svenska folket på Stefan Löfvén.



Dick Erixon: "Regeringen försöker sprida två motstridiga budskap samtidigt om migrationspolitiken. 

Till vänsteraktivister antyds att gränserna ska öppnas igen. Till en bredare väljarkår meddelas att de som fått avslag på asyl ska lämna landet. Vilket gäller?
Utbildningsminister Gustav Fridolin (MP) och nye migrationsminister Heléne Fritzon (S) deltog igår i demonstrationen vid Medborgarplatsen där migranter med asylavslag kräver att få stanna. Genom sitt deltagande signalerar statsråden att de inte stöder den egna regeringen och att kursändring till öppnade gränser är att vänta.

Detta budskap riktas till vänsteraktivister och myndigheter. Polisen utför därför inte inre gränskontroll på demonstranterna och verkställer därmed inte heller avvisningsbeslut. 

Vid Medborgarplatsen är vi alltså tillbaka i sommaren 2015 då det hette att Sverige skulle ta emot alla som vill komma, ”här bygger vi inga murar”.


På annan plats i Stockholm framträdde samtidigt statsminister Stefan Löfven (S) med rakt motsatt budskap,  att de som får nej på sin asylansökan ”ska lämna landet.”
Regeringen spelar alltså med opinionerna på båda sidor. Man försöker smöra för både dem som vill ha öppna gränser och dem som vill ha reglerad och minskad invandring."

3 kommentarer:

  1. Dick Erixon har, som vanligt, rätt.
    Till våra politiker för info: Det går INTE att sitta på två stolar, samtidigt!!
    Sverige behöver en LEDARE, inte en Löfvén...

    SvaraRadera
  2. Svar
    1. Ja men precis vi saknar regering och har dessutom alldeles för många partier och alldeles för många kommunister liksom parasiter som inget positivt åstadkommer.

      Radera