tisdag 15 augusti 2017

Annie Lööf och Jan Björklund, det är inte krig i Afghanistan.


I otakt: SAMTIDIGT PÅ MEDBORGARPLATSEN…

Statsråd. Språkrör. Riksdagsledamöter. Flera ur den samling människor som vi andra människor har valt för att styra landet och stifta lagar har redan hunnit vara där, på Medborgarplatsen. Kommunpolitiker, landstingspolitiker och andra fritidspolitiker ur flera partier har också varit där, bland demonstranterna på Medborgarplatsen. De rör sig där, bland de mer eller mindre vuxna barnen som demonstrerar för att få vara ung i Sverige. Ingen sätter ner foten, hytter med fingret och säger ”Land skall byggas med lag!” Det som skall föreställa en solidarisk handling är inget annat än en offentlig uppvisning i ryggradslöshet. Inget annat.

1 kommentar:

  1. En efter en blottar sig de känsloberusade, promiskuösa globalistpigorna / drängarna i PK`s tjänst!

    Ingen skam, ingen logik, ingen heder, ingen lojalitet med förfäderna som offrade sig och dog för dem, ingen lagföring, NO NOTHING!
    ….bara egoistiskt propagerande för sin egen missriktade populistiska "godhet" och sina partiers naiva undfallande för den nya religionen ”globalism” & dess hundratusentals insmugglade fotsoldater / blatteröster.

    Var är resten av "#Vistårinteut (utan afghank*k”) och ”refugees welcome (to my bed)”?
    Trappan är bara halvfull innan demons avslut kl. 22.00, klockslaget när ”festen” egentligen börjar.
    Majoriteten batik-troll står uppenbarligen inte ut med dagsljus, utan smyger halvnakna dit efter mörkrets inbrott….

    Hoppas att även de övriga riksdagsledamöterna med ”tindrande ögon” ärligt blottar sig på trappan innan valet hösten 2018, så Svenska folket får en chans att utesluta dem helt från allt politiskt inflytande i framtiden.
    Vilken politisk asylonanist står i tur att drogad fläka ut sig i "Tindertrappan"?

    Om man nu ska försöka se något humoristiskt i det hela, så har cykelstölderna ökat med hela 37% i surdegsbältet slöddermalm, inbrott och våldtäkter ”is on the rise”, det kallas KARMA ;-)

    /SvExit

    SvaraRadera