lördag 22 juli 2017

Ska vi dö av pest eller av kolera?

1. En 96-årig man som lider av hallucinationer, oro och sömnlöshet, efter att ha blivit rånad i sitt hem, är den senaste i raden att nekas en plats på äldreboende av Hässleholms kommun. 

2. Ett vårdbiträde på Eslövs kommuns äldreboende har publicerat bilder på flera av de äldre på boendet och gett dem djurlika utseenden.


Lena Larsson ordförande i PRO, Eslöv, frågar sig hur det manliga vårdbiträdet bara kan ha kommit på idén att göra så här.– "Det andra är att han inte sett att det här är förnedrande. Nu var detta en sommarvikarie, men varför tar man ett jobb på ett äldreboende när man samtidigt, som jag ser det, har så låga tankar om äldre?"

Ergo. Vi har två val när vi blir gamla i Sverige. 

1. Att tvingas bli kvar hemma tills man misslyckas och blir 100 år. Och dör kvävd i sin egen avföring, ensam, svårt sjuk och lost in space.

2. Eller också tvingas man bli ett ofrivilligt offer för den nysvenska föraktfulla lustmobbingen mot gamla människor på "ett boende". Och dör instängd och psykisk knäckt, pinkande på en flaska, till hånskrattet av "vårdgivarna"som förevigar dödsfallet på FB och Instagram.

OBS. Sommarvikarie är ingen förmildrande omständighet, någonsin.

SKD

2 kommentarer:

 1. I Socialdemokraternas Sverige känner ingen människa sig trygg!
  Astrid

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hur har dom så enkelt kunna göra de generationer som byggde S, till helt och hållet osynliga?

   Radera