onsdag 5 juli 2017

Magdalena Andersson i Almedalen: -"Bibbidi-Bobbidi-Boo!"– "Sverige ska vara tryggt. I mitt Sverige ska unga tjejer kunna röra sig fritt. De ska kunna klä sig som de vill, uppträda som de vill och dansa hela natten lång. I frihet och i trygghet."-"Vi ska utveckla den svenska modellen , den ska inte avvecklas."– "Jag vill se ett Sverige som håller ihop. Mellan stad och land, förort och innerstad, mellan kvinna och man."– "Välfärdsmiljarderna gör nytta i verkligheten och höjer kvalitén runtom i landet."– "I vårt samhällsbygge ska alla ha tillgång till vård, skola och omsorg av högsta kvalité. En omfattande utbyggnad av välfärden måste ske." 

Ska, och ska och ska och ska och ska.......Efter tre år vid makten är detta bara politikerfloskler inför TV-kamerorna. 

Och det ska folk rösta på ?!??


9 kommentarer:

 1. Jag säger som en känd polis, "jag blir så j-a trött..."
  Talen kryllar av "vi måste", vi ska.."
  Men inte ett ord om "hur"?

  SvaraRadera
 2. Det är flosklernas vecka just nu i Almedalen. Det skulle kanske behövas en tyst dag. Undrar hur politikerna och mediafolket skulle klara det. Vi andra skulle behöva slippa den mentala försurning som politikerna står för.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Skänker dagligen många tacktankaf till Skärgårdsradion, som bara spelar musik. Det blir min räddning när hjärntvätten blir för påtaglig, som idag när sovjetradion hade en sommarvärd som sa " Alla onda ting är tre, brexit , trump och .... Sen knäppte jag av, fort som fanken.

   Radera
  2. Titt som tätt stängs min radio också av. En plåga att lyssna på vissa människor som igår, Anders Lindberg på tv.Inte ett ord från den fjanten vill jag höra.

   Radera
 3. Andersson,
  en kvalificerad lögnerska av högsta rang.
  En riktigt obehaglig person
  Man får skräckslagna rysningar i kroppen,
  när hon talar.
  Svea

  SvaraRadera
  Svar
  1. Politiskt fyllesnack!

   Radera
 4. Politikerna med stora käftar är så jobbiga. Andersson rabblar på om "mitt Sverige", har hon glömt att Sverige är allt annat än hennes?
  Orkar inte med tjafsandet, ett o desamma varje dag. tycker hela bunten ska bort utom J.Åkesson

  Det myckna snacket om alla välutbildade som behövs har blivit ett fiasko. Nu är frågan hur man ska lösa problemen med folk som inte klarar gymnasiet. Här i norr är det 4000 som inte klarat av det.
  Kommer det analfabeter som inte ens vet hur gamla dom är förstår man ju hur verkligheten ser ut. Utbildningen måste börja på lågstadienivå.

  SvaraRadera
 5. Tycker att "Mellan stad och land...." klingar falskt. Om regeringens förslag om höjning av bilskatten går igenom kommer ingen att ha råd att bo på lndsbyggden. Man komer att få välja bil eller liv.

  SvaraRadera
 6. Vem ansvarar för hur det ser ut i vårt land? Är nuvarande regering oskyldig till detta? Är förra - d v s alliansregeringen?
  Ingrid och Conrad har kommenterat detta!
  Mats (Malmö)

  SvaraRadera