torsdag 20 juli 2017

Hur mycket socker behövs för att få nyanlända kvinnor att arbeta?


Kommuner anställer för få nyanlända. Jahapp. 

Dom som skulle rädda allas våra pensioner, hur i all världen kan det komma sig?

Men trots regeringens press på kommunerna med 500 miljoner till så kallade extratjänster, går anställandet väldigt, väldigt trögt.

Magdalena Andersson såg till att kommuner som lyckats med extratjänsterna skulle frestas med en extra bonus - "för att vi vill ha fler människor som står långt från arbetsmarknaden, inte minst nyanlända kvinnor i arbete."

–  Jag hoppas att man väljer att anställa ännu fler inom barnomsorgen, i skolan och äldreomsorgen, så att våra barn och våra gamla kan få en trygg vardag, sa finansministern då.

Inte sant? 

För tryggare kan väl ingen gammal, svag människa eller litet, litet barn vara, än med nyinflyttade analfabeter som aldrig haft ett arbete i hela sitt liv, och som dessutom är totalt främmande för vår kultur och vårt språk. 

Observera att jag inte har nånting emot dessa kvinnor, men denna sk bonus kallar jag för politiskt sanktionerat folkförakt. Inget annat.2 kommentarer:

  1. Varför inte ge socker till svenska kvinnor att stanna hemma och föda barn?
    Skanskalle

    SvaraRadera
  2. Herre gu jag vill absolut inte vårdas av folk som kanske inte ens är friska.
    Är det bara att slänga in folk att arbeta inom vården utan friskintyg eller är det meningen att äldre ska smittas och dö. TBC var utrotat men har åter intagit Sverige.Tror inte myndigheterna ha någon som helst koll eftersom gränserna är så gått som öppna. Fy för satan.

    SvaraRadera