torsdag 1 juni 2017

När hela etablissemanget försov sig.

T.G, FB: Nämen vad är det som händer nu!? 

"Plötsligt händer det " - och då är det inte Gevalias kända reklam klipp. Nej,det är Aftonbladet Expressen ,SvD ,DN , DI - alla börjar skriva om det uppenbara för oss många sen länge : den ogenerade bedrägeri med åldern för de "skäggiga barn" som svenska politiker (SD undantaget - dokumenterat) har bjudit till !

 Välkommen hem till Jorden från den långvariga resan från....kosmos (?)

2 kommentarer:

 1. Apropå samordnat medialt uppvaknande, TT styr (via lobbying-bulvaner) åsikterna med järnhand.
  Detta har varit uppenbart sedan det (strikt hemlighållna) Lilla Saltsjöbadsavtalet slöts 1987. Journalisterna Susanna Popova och Thomas Gur verifierar existensen.

  Det som började med tillrättalagd, positiviserande vinkling av den eskalerande invandrarbrottsligheten, har nu tagit ett sekteristiskt strypgrepp på hela det Svenska samhällsklimatet, tillståndet är inte längre rättssäkert.

  Det finns lagar mot kartellbildning inom företagsvärlden, detaljhandel m.m., men inte inom MSM, där koordineras dreven efter en fingertoppskänslig, samordnad Sverigefientlig agenda, som ej får ifrågasättas eller utredas.

  När lowlife-PK-media koordinerat agerar vindflöjel i kontroversiella ämnen, agerar gaphalsarna likt dresserade strömmingsstim; de yvigt tolkade pressetiska reglerna omtolkas godtyckligt i strikt politiskt agendasättande syfte.

  Börjar Saltsjöbadsbubblan spricka, som ju badbubblor oftast gör förr eller senare?

  //SvExit
  Born free, cencored to death.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Så bra och klokt och välskrivet så jag blir stum!

   Radera