fredag 16 juni 2017

Helinsoldaterna i fakemedia: "Grupper ungdomar slåss mot grupper ungdomar" Kort notis. Punkt.


Vassegoda, här får ni sanningen och info om detaljerna direkt från Flashback.

NN: Har jag förstått det hela rätt nu:Negrer attackerade en vakt som var Arab. Då kom vaktens bruuuuschor och slog sönder negrerna och då blev negrerna ännu argare och kom dit med en större negerarmé nu inatt?

NN1: Och i mitten står dialogpolisen med kaffe och kakor.

NN2: Tre poliser bilar blev bärgade precis. Fan händer ????!!

NN3: Invandrare, som till stora delar lever på bidrag från dig och mig, attackerar polisen och samhället. Polisen sänder minst 16 polisbilar (såg jag på en bild) varav 4 piketbussar. Trollhättan har inte sådana resurser så poliserna kommer antagligen från hela Västsverige. Kostnaden är enorm.

NN4: För respektive etniska identiteter kan det vara av intresse att elda på en konflikt genom provocerande attentat; jag antar att somalier och araber vill att Kronogården ska vara etniskt homogent för den egna folkgruppen. Vilken grupp dominerar numerärt i området; vilken grupp har högst nativitet; inflyttningsmönster av massadresskrivningar, osv.Min spådom är att Sverige kommer att fragmentisera till att bli små homogena etniska stadsstater framöver. Kommer vi att kunna sätta en somalisk flagga, en IS-flagga, eller vajar den svenska över Kronogården?Och... en liten notis i ljugmedia

NN5:- Runt hundra beväpnade och maskerade personer går banas, Polisen griper en av dessa. EN! EN! Hur är det möjligt?! Det var tydligen åtminstone 40 poliser där och de misslyckades med att gripa fler än en ligist?! Du arma stackars Trollhättan, du arma stackars Sverige.


3 kommentarer:

 1. Sveriges hopp i Bibelns profetior.

  Jeremia 50:16 (SFB)
  Utrota ur Babel den som sår
  och den som i skördens tid brukar lien.
  Undan det härjande svärdet
  skall var och en vända om till sitt folk
  och var och en fly hem till sitt land.

  Jesaja 13:14 (SFB)
  Liksom en bortjagad gasell
  och en fårhjord som ingen samlar
  skall de vända hem, var och en till sitt folk,
  och fly, var och en till sitt land.

  Skanskalle

  SvaraRadera
 2. Ja men det dröjer säkert innan den profetian slår in. Måste till ett krig tyvärr och alla lamslagna politiker samt landsförrädare ska ställas till svars.
  Hela, hela Sverige är förstört.

  Det är inte stopp på invandringen om någon tror det. Till Norrbotten landar varje tisdag ett fullsatt plan med ensamkommande som ska placeras ut lite varstans i norr och Västerbotten bl.a. Hur många veckor detta ska pågå vet jag inte.
  Har ni i söder vetat eller ljuger politikerna om att invandringen minskat?
  Sen efter ett par år vill alla efter uppehållstillstånd till sina anhöriga i södra Sverige.
  Bollen rullar och slutar aldrig rulla. Vi betalar och betalar samtidigt som politikerna är oförskämda och höjer ständigt sina löner.

  SvaraRadera