onsdag 7 juni 2017

Har SR slutat ljuga för lyssnarna?

Satt i bilen och lyssnade bedrövat på P1, om hur reinfeldts EU-dekret om massinvandringen allvarligt skadat öppenheten och kvinnofriden i vårt land. I den mediala förnekelse-eran har problemen om de sexuella övergreppen effektivt gömts under mattan, eventuellt har etablissemanget yrat om att "anmälningsgraden har ökat". 

Men i P1-programmet idag får så äntligen unga svenska flickor komma till tals och berätta om fasan av okända män, med främmande språk, som helt ogenerat tar för sig av deras kroppar. Flickorna från högstadiet gråter av panik och vågar inte åka kollektivt. En pappa tvingas hämta sin livrädda dotter från en buss, där en nyanländ man hållit fast hennes kropp och juckat mot hennes underliv. 

Kommunerna Oskarshamn, Kalmar och Västervik har haft en ökning på upp till 360 sexuella ofredanden, vilket är en fördubbling på fyra år. Undersökningar visar tydliga mönster, och flickors/kvinnors diffusa känslor av otrygghet i region Syd är alarmerande.

Vad skapar denna nya otrygghet frågar den kvinnliga reportern uppriktigt.  Va?!?!! Skulle SR på allvar gå till grunden  med problemet? På riktigt?  Och lyssna nu på fortsättningen:

  - Ett återkommande svar är att "gatubilden förändrats sedan det öppnades flera stora flyktingförläggningar i området" - och att det på kort tid anlänt många unga sysslolösa män från kvinnofientliga kulturer. 

Ojjjjjjj.

Programmet var så frigörande ovinklat så jag tappade hakan -  SR måste ha genomgått ett välbehövligt reningsbad (fått en ny chef på P1?) - måtte detta vara början på slutet för alla lydiga femtekolonnare i statsmedia.


2 kommentarer:

 1. Sveriges regering njuuuter,av allt helvete
  de utsätter sitt folk för!
  SR har stor del i förtrycket mot oss medborgare!
  Undrar om de vet vad en Quisling är?
  2018

  SvaraRadera
 2. Ha inga illusioner om SR/SVT! Jag lyssnar/tittar ALDRIG på eländet längre!

  SvaraRadera