måndag 26 juni 2017

Alliansen sjunker som en gråsten. Och kliar sig i huvudet.

Alliansens stöd bland väljarna sjunker till bottennivåer, 38 procent i juni. Det är den lägsta siffran sen valet, enligt Svensk väljaropinion. 

Men är dom verkligen överraskade och förvånade? Tror dom på riktigt att det varit en röstmagnet att i flera år hota om skarpa reaktioner mot regeringen - och sedan gå hem och lägga sig? Tror M-ledningen fortfarande att den enda politik som behövs är att mobba ut SD? Att vräka sig in i de dagliga ensidiga mediala anti-SD-dreven och vråla: Vi hatar också SD, vi hatar SD mest!!

 Dessutom stöttar och framhåller M sin politikerkollega Kahin Ahmed (precis som förut Waberi) vilket knappast ökar väljarunderlaget. Jag har svårt att tror att många svenskar sympatiserar med moderater som Ahmed, hans kvinnosyn och uttalanden upplevs som främmande och ett hot mot demokratin. Att öppet förringa och relativisera kvinnors rädsla i dessa förorter, som Ahmed har gjort, lär inte få väljarna att rusa tillbaka till M och alliansen.

4 kommentarer:

 1. Nu backade sd igen carina,,,inget bra parti med tanke på pudlandet,,mitt sd ska vara fyllt med mod,,,

  SvaraRadera
  Svar
  1. Bättre pudla, om en antidemokrat velat förbjuda politiker av annan färg i SD, hade hans politiska resa varit slut. Men inte i M, dom är för arroganta, pudlar inte och rensar inte. Precis som de andra sex.

   Radera
  2. Pudla gör alla mer eller mindre. Mitt förtroende för SD är oförändrat.
   Det är det enda parti som vill rädda Sverige,mobbarpartierna är bara rädda om sitt eget skinn. Står i tv och kallar SD för rasister i varje debatt. Försöken att hjärntvätta folket kommer dom inte att lyckas med.
   Anser att sjuans gäng är Sveriges värstingar när det gäller hets och mobbning mot ett parti och dess väljare. Skämmes borde dom ta mig fan.

   Radera
 2. Löneslavarna har svårt att få ekonomin att gå ihop.
  Likväl röstas dessa oduglingar till politiker fram av samma proletariat.
  Glappkäftarna i 87án åstadkommer absolut ingenting för Sveriges folk.
  Politikerna berikar sig på våra skattemedel utan att känna skam.
  Olga

  SvaraRadera