fredag 9 juni 2017

aftonbladet, glöm inte att det finns hundratusentals mottagare till hatet.

Jag hörde en avskräckande "debatt" på P1, SR, idag, den fick mig att rysa, dvs journalisten och programledaren gav mig the creeps. Den hätske välbetalde åsiktsmaskinen syns mig enbart existera på att manipulera och indoktrinera. Utan SD-föraktet skulle han falla död ner - hans mening med livet skulle forsa ner i rännstenen.

Så innerligt jag önskar att jag aldrig mer skulle behöva skriva på detta tema. Att journalister skulle kunna jobba och synas utan att åsiktshata, skriva skeva, skruvade analyser, och vräka ur sig omdömeslösheter. 

Det är hög tid för gammelmurvlar att sluta kasta agendaskit och istället börja föra en saklig debatt. Att kommunicera fakta och ideologi istället för haranger av fördigtuggade vänsterformuleringar.  

Men uttröttning, utmattning och halvsanningar tycks vara aftonbladets enkla och billiga strategi - hata SD 365 dagar om året.

Sans, nyans, balans? 

aftonbladet:  .. -SD är nazister, även om dom inte är det!

2 kommentarer:

 1. Ribban är lagd så av journalister och politiker, man är en god människa bara man tar avstånd från SD. Vad skulle dessa "goda" människor göra utan SD. Dom skulle förmodligen käka upp varandra.

  SvaraRadera
 2. Journalister är "krösamajor" hela högen.
  Att vara journalist är inget riktigt yrke!
  Hela dagarna uppviglar de å kör dynga i sina
  papperskvarnar.
  Tackar vet jag den arbetande befolkningens vedermödor och slit.
  Journalister är ena lata djävlar!
  Jönssons katt

  SvaraRadera