måndag 22 maj 2017

WOW. Mitt i krysset.


Fredrik Antonsson härskar i Iotakt: "ett guldpartaj på Sergels Torg. Det vikarierande statsrådet med ansvar för idrotten konstaterade snabbt att det var den svenska modellen som levererade ett VM-guld. 

Inte ledarna. Inte spelarna. Inte laginsatsen, utan de svenska politikerna genom den svenska modellen…...

Hade det varit den svenska modellen som ”levererade” hade hälften av laget bestått av inkvoterade kvinnor, ytterligare några inkvoterade män från andra länder och kulturer. Hade den svenska modellen levererat det den skall så hade alla backpar och kedjor fått dela slaviskt lika på istiden.

Hade det varit den svenska modellen som levererade hade spelarna bara suttit 1.20 av 2 minuter i utvisningsbåset – så kallad två tredjedelsfrigivning. Hade det varit den svenska modellen som levererade hade domaren inte vågat åka in i motståndarzonen utan eskort av linjemännen." 

S och Annika Strandhäll står utbuade och förlamade kvar på stationen, och viftar uppgivet med en reinfeldtflagga från annodazumal.

4 kommentarer:

 1. I Sverigemodellens värld så koras inga vinnare, det är ju synd om dom som förlorar. I Miljöpartiets värld finns inga gränser, där spelar man inte land mot land, utan men lottar lagen, och alla matcher slutar oavgjort. (vid valen till riksdagen däremot koras vinnare.)I FI-s värld finns ingen idrott med tävlingar. Däremot så godkänns kanske den tuffaste av alla tävlingar, när tex tre män slåss om samma kvinna, bara en får henne. Där är det brutalt att vara förlorare. Fast egentligen är det fullständigt normalt att gilla tävlingar, evolutionen har gjort oss till tävlingsmänniskor. Väldigt bra att det fortfarande finns tävlingar som VM i ishockey.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Glimrande Jawelin, dessutom är alla icke-svenkskar ständigt orättvist behandlade, och alla svenskar p.d rasister.

   Radera
 2. In på Sergel torgs scen kom en stor varböld överdragen med en gul tröja!
  Svetsaren var i farten,UTBUAD!
  Ha de

  SvaraRadera
  Svar
  1. Oj det var en nyhet som heter duga.

   Radera