lördag 20 maj 2017

Vägra skatter.aftonbladet har vaknat fem över tolv. -"Patienterna dör i väntan på sängar. På grund av platsbrist på intensiven får patienten ligga kvar på akuten till dagen efter. Patienten avlider. ... På grund av platsbrist blir patienten inte inlagd på strokeavdelning. Patienten avlider. Listan på Lex Maria-anmälningar är mycket längre än så här. Bristen på vårdplatser är akut över hela landet."


Dags att byta ut populisttröjan och vinnarloggan för nästa års mellohysterifinal i Portugal.: "S.O.S. Swedish taxpayers dying of poverty."

Den humanistiska stormakten på EUs jumboplats i Hall of Shame. 

" Nu måste Sverige göra sitt", Alice Teoderscu.2 kommentarer:

 1. Det är anskrämligt men vad värre är att de så kallade pensionsräddarna belastar välfärdssystemen inklusive tand- och sjukvård oproportionerligt högt. På ren svenska betyder det att istället för att utgöra den avlastning som våra verklighetsfrämmande politiker anser så stjälper allt det som svenska folket slitit ihop.

  Det vet du och det vet jag tillsammans med allt fler andra. Vad som kommer att hända den dagen svenska folket får upp ögonen vet jag ej och vill inte heller veta men jag fruktar att det blir allt annat än vackert.

  Jag vet inte om du såg intervjun som ett amerikanskt TV-bolag gjorde med Jeltsin och Gorbatjov efter kuppförsöket 1991 då de båda var överens om att kommunismen var en vacker utopi och inget annat. Nu gäller det inte bara kommunism utan alla kollektivistiska ideologier samtidigt som kapitalismen måste tuktas hårt så det inte blir som Rockefeller och Standard Oil. Tyvärr så har nästan femtio år av 68-vänstern ordentligt skadat väljarkåren så att stora delar av den inte förmår att se klart. Feminizerade, inte feminina, kvinnor och yngre män tänker inte längre utan KÄNNER vilket inte är fel egentligen om man bara har en analytisk grund att stå på vilket de inte har.

  SvaraRadera
 2. Missade den intervjun, tyvärr, det värsta med dagens samhällsomstörtare från vänstern är att dom inte bara via media förgiftat hella dum-dum-Sverige, men idag också har lierat sig med en global dödar-sekt. Har det hänt förr i världshistorien?
  Dessutom - en fanatisk blodbadarsekt som bara väntar på att med glädje få skära halsen av Mattias Gardell, Hanna Stjärne, Wolodarski, Virtanen och de andra, när de inte längre har bruk för dem.

  SvaraRadera