måndag 22 maj 2017

Sydsvenskan gör sitt viktigaste politiska statement idag.


Nämligen - TJI, TJI, TJI fick ni alla som tror att Malmös grova kriminalitet, undergång och rykte som klankrigens
hemstad beror på bidragsberonde ghettoinvånare.

Ty sydsvenskans Olof Westerberg formligen lyser av vad-var-det-jag-sa-lycka, när han äntligen kan rapportera om ett brott som utreds i "Malmös finaste kvarter".

sydsvenskan: "Polisen larmades till Malmös finaste kvarter, den del av Limhamnsvägen som ligger närmast Malmö. Utryckningen skedde alltså till Ribersborg eller Fridhem.Här finns Malmös dyraste bostadsrätter och villor .Polisen tog hand om en berusad man och mannens hund.— Hunden stod bunden i solen och hade inga möjligheter att söka sig in i skuggan.


Bra jobbat polisen, hoppas fyllot förlorar vårdnaden om hunden, våra husdjur är familjemedlemmar och ska behandlas med största kärlek, omsorg och omtanke.


Men, kan nån förklara vad hundens sorgliga belägenhet har med priset på bostadsrätter i "det finaste kvarteret i Malmö, vid Ribersborg och Fridhem"" att göra?

5 kommentarer:

 1. Idag har Annika Strandhäll twittrat om Sverigemodellens seger, att det var den som segrade när Sverige vann VM-guld. Tur för Annika S och journalisten Olof W att inte idrottens regler gäller inom politiken och journalistiken för då hade ingen av dom fått jobb. I sportens värld är det hård utslagning, där vinner dom bästa.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Leta efter videoklippet på nätet, när folket på torget buuuuuade ut statsminister Löfvén. Fast precis som i Nordkorea är inslaget utraderat från folket.

   Radera
  2. https://nyheteridag.se/har-buas-stefan-lofven-ut-av-guldhjaltarna-i-hockey-vm/

   Radera
 2. Har man haft huvudet i hjärntvätts maskinen
  blir resultatet därefter.

  SvaraRadera
 3. Snälla bjud mig på det klippet om en vecka!
  Saknar surf i Biarritz..

  Jungman Jansson

  SvaraRadera