onsdag 3 maj 2017

Sydsvenskans Daniel Rydéns världs-scoop idag.


Sydsvenskan, SVERIGE 3 maj 2017 09:00-"Tysk officer låtsades vara syrier – och fick asyl i Tyskland

En löjtnant i Bundeswehr påstod sig vara syrisk flykting, lurade myndigheterna och fick uppehållstillstånd. Nu misstänks han för att ha planerat ett terrordåd som asylsökande skulle få skulden för. Skandalen skakar armé, asylmyndigheter och regering i förbundsrepubliken."


Jag har försökt hitta nyheten genom att googla, Sydsvenskan har ingen källhänvisning. Men här hittade jag en tysk länk om fake news.

Nu är det eftermiddag och jag förstår mer och mer; 
Politikfakta
Tysk officer låtsades vara syrier – fick asyl i Tyskland trots att han inte talar ett ord arabiska. Efter att detta gigantiska säkerhetshål upptäckts så har myndigheterna hittat på en teori om att de nu misstänker att officeren planerat ett terrordåd som asylsökande skulle få skulden för. Utan att ha ett enda bevis. Det är självfallet bara en desperat avledningsmanöver för att ta bort fokus från det faktum att en tysk kan få asyl i Tyskland utan att yppa ett ord arabiska.
Och igår bestämde regeringen Löfven att ta bort ID-kontrollerna så att personer som saknar ID kan söka asyl i Sverige. Grattis Sverige!

6 kommentarer:

 1. Daniel Rydén har gett ut en bok med titeln: "101 historiska misstag." Han får väl ge ut en uppföljare nu.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Han verkar som klippt och skuren för det😋

   Radera
 2. Det osar katt kring hela denna uppseendeväckande händelse.I två delstater är det som bekant val om några veckor.
  Har själv följt det hela via tysk press och som jag sammanfattar det hela,är det samma förfarande,som vi i Sverige tillämpar för alla lyckosökare som saknar papper,och söker asyl som "flyktingar"...
  I detta fall anges att denne överlöjtnant och en vän till honom är högerradikala.Det är just detta som får min alarmklocka att ringa.
  AFD kommer att öka sitt väljarantal vilket går ut över Van Leyens CDU !!! Därför kommer detta avslöjande i lämplig tidpunkt.Om sedan det hittats lista över tänkta anslagsoffer är omöjligt att kontrollera eftersom det nu utredes på högsta nivå.
  Hittade ett reportage i dagens BZ:
  http://www.bz-berlin.de/data/uploads/2017/05/90273214_1493735141-768x432.jpg

  SvaraRadera
  Svar
  1. Flagranta Fantasier. Tack för info, Lars, vi kan säkert vänta oss samma historia om nån SDare här om ett år och några månader. Tvi vale. Politikerna är så maktkåta att dom förlorat all heder.

   Radera
 3. Fake news,allt för att ställa till oreda!

  SvaraRadera
 4. Som ni säkert märker är det i Tyskland samma löjliga system,när det gäller att kolla vad som släppes in i landet.Att han sedan lyckats få anställning inom försvaret,är ju också parallellt med Absurdistans försök att rekrytera bland dessa Islamister.Inte enbart inom "krigsmakten" utan även inom polis-och andra myndigheten har man infört detta helt vansinniga förfarande.Alltså kan nu myndigheterna anställa personer som man inte vet ett dyft om !! Vill minnas att det i fjol avslöjades en sådan "stackars flykting" vid MV i Malmö.Denne sålde uppehållstillstånd a`40.000:-/st till andra äventyrare !!!

  SvaraRadera