måndag 29 maj 2017

Jag tror att Merkel är transvestit.'Britain efter Brexit är inte längre en pålitlig väni': Angela Merkel rasade igår mot UK och USA:s Donald Trump, samt varnar för att Europa nu måste `ta sitt öde i egna händer`.

Intressant! Tyskland har inte betalat NATO på många år, utan istället bekvämt förlitat sig på US, UK och Kanada till sitt försvar. Och nu står Frau Merkel och kallar UK och US för opålitiliga allierade!! Denna despotiska kvinna(?) har alltså mage att uttala sig för hela EU och Europa utan en demokratisk röst. 

Vem utsåg henne till boss? Var det före eller efter att hon lyft Grekland, Spanien, Italien och Portugal till "Deutschland Uber Alles" ekonomiska politik?

Tysk EUmigrationspolitik har krossat EU. Din förödelse är uppnådd Frau Merkel. Gå!
3 kommentarer:

 1. Det är bara Polen, Storbritannien och USA som uppfyller målen på 2% av BNP och att 20% ska vara utrustning. Tyskland: 1,20%/12,21%. De når alltså bara upp till 60% av sitt åtagande.

  Detta må vara en sak då NATO i realiteten inte har några fiender förutom islamisterna och dessa är NATO sämre rustade att möta då de redan finns inom gränserna. Vad värre är att tyskarna har lurat på EU euron som Tyskland är det enda land som tjänar på.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Sanna ord,och en god beskrivning Argus av händelseförloppet under denna übermensch vid makten.Precis så har det gått till,när man ekonomiskt erövrat bl.a.de länder du nämnt.
   Nu försökte hon med samma trick mot Trump, vilket ju var från början meningslöst,då denne man väl känner till storkapitalismen. Därtill skämde han ut "Mutti",inför alla hennes knähundar inom EU.
   I Tyskland hette det tidigare,att " Der Führer war die grösste schande und unfall, Deutschlands"
   I dag har Merkel övertagit denna roll.Ingen har tidigare orsakat så stor skada för landet som denna STASI-medhjälperska !

   Radera
 2. Merkel är utbildad av Stasi!

  SvaraRadera