tisdag 23 maj 2017

EUs politiker är för fega och ynkliga för att försvara Europas terroriserade generation.


Genom att attackera en konsert för små och unga flickor, sjönk islamistmördarna till förruttnelsens djupaste djup. Men dom vann ändå. Dom vinner varje gång, för det finns ingen som försvarar oss fredliga och våra barn.

Barnaslaktaren var libyer, född i UK, dit familjen kom för skydd undan Kaddaffis regim. Det är så islamister betalar tillbaka. 

Islamism - en religion som älskar att gotta sig i oskyldiga människors onda bråda död, och som tycks sakna alla budord om ödmjukhet, tacksamhet, och allt vad I viljen att människor skola göra eder... Om en religions enda mening och mål är att förinta sina medmänniskor då är det den religionen som måste besegras.

"Feg" spottade Theresa May ur sig med illa dold vämjelse. 

Angela Merkel och Donald Tusk "fördömde" attacken, Angela Merkel berättade också att hon planerar in ett samtal med Mrs May idag. Good for her. 

Frankrikes president Macron plitade flitigt ner sitt namn i en kondoleansbok på Brittiska ambassaden i Paris, och berättade också om sin egen chock och skräck. 

Medan Vladimir Putin gav ett löfte om samarbete med UK´s anti-terror-styrkor. Nappa på det, UK.

5 kommentarer:

 1. Detta kommer att hända igen. Och igen. Och igen.
  Så länge det finns bara EN muslim på en plats är de(t) en risk för ett upprepande.
  Vet man att de anser att VI är underlägsna DEM, på hundnivå nästan, så kan man förutspå framtiden.

  SvaraRadera
 2. Det går inte att bekämpa en morbid, totalitär ideologi med vanliga demokratiska metoder, det vet israelerna. Vi får finna ut straff som är kännbara även efter avresan mot de 72 obrukade. Salman Abedi lär ha levande släktingar som lever tryggt och högst troligt också på brittiska skattebetalares bekostnad, samla ihop och deportera dem. Han lär inte heller ha "radikaliserats" hur som helst, samla ihop imamerna och deportera dem och riv alla moskéer som han gått i. Sist men inte minst skriv in ett undantag för Islam i alla konventioner och säg upp New York-protokollet.

  De bryr sig lika mycket om oss som en hund och mindre än skorna de går i men om de vet att illdåd betyder slutet för släkten och ideologin så kanske, kanske de kan hålla tillbaka sina mordiska lustar.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Håller med om allt, bra skrivet Argus.Vi har nog av egna dårar.

   Radera
 3. Jag tror att diverse terrorister skiter högaktningsfullt i att västliga ledare fördömer deras dåd. Eller att någon kommer att mena att "det här är inte acceptabelt !"
  Ingen tycks fatta att andra kulturer är just det: Andra kulturer. Med andra värderingar.
  Som delvis avviker från Svenska Värderingar.

  Tjalle

  SvaraRadera
  Svar
  1. Satsa på Vladimir Putin är bästa tipset och slipp svammelgänget.

   Radera