torsdag 25 maj 2017

Att göra ingenting, är inget alternativ längre.


President Donald Trump varnar oss för att ohyggligheterna vi såg i Manchester nu senast, kommer att fortsätta för evigt, dvs. om inte världens ledare gör allt i sin makt för att stoppa dessa förvildade och primitiva barbarattacker. 

Det tycker förmodligen minst 30 % av svenska folket också, men vi får inte lov att säga och mena det. Det är rasistiskt att vilja freda sig mot lömska barnaslaktare säger Anders Lindberg på aftonbladet.

Varenda person som ens finns med i misstankarna i dessa ondskefulla hatmiljöer i Europa borde obestridligt stoppas med alla medel.  Så länge terroristerna har allt gratis och all frihet att bygga terrorceller utan att myndigheterna vill/kan lyfta ett finger för att hindra dem, så har naturligtvis president Trump rätt.

Tyvärr är vi impotentgjorda och våra händer bakbundna av våra "mänskliga rättigheter", europeiska domstolar och vänsterliberal massmedia.

1 kommentar:

 1. Nu står EU politikerna där och läxas upp av Trump.
  Det han egentligen säger att dom har gjort ett uruselt arbete genom insläppet av okontrollerad invandring.
  Han är rakt på och väjer inte för politruckerna. Man kan se deras miner av ilska, rätt åt dom.
  Har dom ens vett att skämmas så skamligt som många EU medlemsländer behandlats.

  Min undran vad har EU egentligen med ländernas invandringspolitik att göra.
  Varje enskilt land ska bestämma själv. Trodde Eu var bra för handeln mellan länder.
  Grundlurad är det många som blev. Nu ser vi ju resultatet av EU hur det ser ut i vårt förut så propra land. Nu vill ingen ens gå ut på en kvällspromenad.

  Vi har alltid kunnat resa ut och in till andra länder med pass och andra med pass har välkomnats till vårt land. Vi har varit ett öppet land. Det är något som Fredrik Reinfeldt inte fattat, den knickedicken.

  Skamligt så illa vi har blivit behandlade av EU. Själva sitter ledarna i sin lyx men hut kommer att gå hem även hos dessa.

  SvaraRadera