fredag 14 april 2017

Operation Upprensning efter Obama.

Kära hjärtanes. Jag tror inte NordKorea har nånting. Jag tror att Kim Jong Un är en pokerspelare. NordKorea kan inte mycket mer än att skicka en skitig bomb in i SydKorea, men det vore en allt för perfekt förevändning för fiender att utplåna Pyongyang där allt makt är centraliserad. Där finns alla deras mest trogna och underdåniga zombies, och alla deras mest medaljerade "generaler". 

Om Kim Jong-Un försöker nåt, skulle både SydKorea och USA välvilligt ta emot det perfekta tillfället. Allt snack är bara svada, både pappan och farfadern agiterade lika ilsket, det är det dom är bra på. Varje gång dom upptäcker en fara, skruvar dom upp volymen på retoriken och hoten, ett tecken på nervositet, 

Så länge Kina inte ingriper kan världen ändå vara lugn.

Annars.

9 kommentarer:

 1. Om USA går in i Nord Korea så kommer även kineserna att göra så för att få en säkerhetskoridor. Man vill inte ha USA på sin bakgård. Och kanske har dom rätt (kineserna). Se på Europa, USA har ju trupp vid gränsen till Ryssland tack vare svaga politiker i f.d Warzavapakten

  SvaraRadera
 2. Operation upprensning (efter reinfeldt, löfven, frittolit och deras samvetslösa medlöpare) blir av nöden kallad inom en snar framtid.

  Kan inte låta bli att jämföra Sverige (de sista 40 åren), med Nordkorea :-( :

  Stockholm (speciellt södermalm, bromma och andra mediakoncentrationer) hyser de flesta självutnämnda, uppenbart verklighetsfrånvända, gapiga och hotfulla god(hat)s-knarkarna.
  De skitiga bomberna sprids ohämmat i form av ”värdegrundsladdad” åsiktspropaganda från svekfulla, skattefinansierade msm.
  Den Sverigefientliga syndafloden tar, vid terroristangrepp, endast tillfälligt alternativa fåror (som Sergelspektaklet), men har hela tiden öppna gränser som makabert, globalt övergripande mål.

  Grannländerna överväger att stänga gränserna mot det extremistiska Sverige!
  Både Danmark och Norge förfasas av Sveriges förfall, Finland ser lättade att våldtäktsfärjorna behåller landgångarna stängda på Finskt vatten och att menaiterna snarast återvänder till våldtäktslandet nummer två i världen, sverigestan.

  Likt Nordkorea har vi tappat allt förtroende från omvärlden, vi får snart inte ens styvmoderligt medlidande för vår patetiska naivitet.

  //SvExit

  SvaraRadera
 3. Måste bara visa två bilder om elefanten i pk-rummet.
  Han är synnerlige ett troll och god som du, Carina. Glad Påsk på dig kärring (ingen felstavning).

  https://petterssonsblogg.se/2017/04/14/tino-sanandaji-afonbladet-och-dn-fantiserar-nar-de-pastar-att-illegala-ar-viktiga-for-ekonomin/#more-210907

  SvaraRadera
 4. Att tänka det rätta men inte göra det är den feges lott.

  SvaraRadera
 5. Hade inte förväntat mig,att USA skulle rätta upp sina usla finanser med ett nytt storkrig !Nog borde dessa "bredflabbiga" kunna finna arbetstillfällen inom andra områden,än rustningsindustrin.
  Även om det är långt borta från Absurdistan minns jag ännu väl,rädslan för en spridning av Koreakriget från 50-talet...
  Tyvärr ser det ut att nu ske en repris.38:e breddgraden kommer även att bli bekant för er ur yngre generationer.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Så Lars Å du är inte död trots att Carina beklagade detta för ungefär 1 år sedan. Kan du ha varit en fiktiv person?

   Radera
  2. Tror du förväxlar mig med en signatur som löd "Skogis" ! Han som jag tillhör/de folk som också nämnes "äran och hjältarnas".
   Vi var båda flitiga kommentatorer.Men som du vet tager åldern ut sin rätt.Och i höstas drabbades jag av sjukdom,därav frånvaron.Med hälsningar till Anonym....

   Radera
  3. Enligt Carina tog sjukdomen i din ålder ditt liv. Otroligt att du återuppstår. Är "Skogis" också död och återuppstånden?

   Radera
  4. Carina hade i så fall nästan helt rätt. Hade själv redan förberett mig,och ännu kan jag inte ropa hej..Men litar på det sista halmstrået.Att min läkare och hans duktiga personal,har lyckats besegra en av de värsta sjukdomar,som årligen skördar c:a 75 %-ig dödlighet.Enbart diagnosen får många att ge upp,men jag har varit envis i alla tider vilket kanske i detta fall var positivt. :)

   Radera