torsdag 27 april 2017

Dan Eliasson har ett nytt armband på gång.


Allt fler polisbilar vandaliseras – stort problem för polisens arbete.
Trasiga rutor, sönderskurna däck och fordon som brinner. Fler och fler polisbilar i Stockholms län blir vandaliserade och på bara ett år har reparationskostnaderna fördubblats.


3 kommentarer:

 1. Vad väntar polisen på?
  Att bilen ska brinna färdigt till en lagom glöd för att grilla halal-korv på och sedan erbjuda kravallblattarna som belöning???
  Denna taktik genererar endast förakt för ”Aina”, både från svarta Kalle, och från oss som betalar kalaset med i genomsnitt 40 000 skattekronor (gamla siffror) om året!

  Busungar, fordonsolyckor, självantändning, strukturell rasism och socioekonomiska faktorer, yrar snicke-snacki Sarnecki och alla SVT`s & SR`s rödvinsmarinerade propaganda-redaktioner stämmer in i kör.

  VA` BRA jublar (S)(V)&(MP) i falsett: fler jobb skapas i verkstads / försäkrings / bärgnings / sanerings / vaktbolags - och den desinformerande mediebranschen, allt flera nya bilar säljs: Sverige går som tåget, tack vare mångkulturen!

  Många nya jobb blirè, Sverige ropar efter arbetskraft, vi klarar oss inte utan invandrarna!

  3 poliser ger varje dag upp, lämnar in avskedsansökan och ersätts av galna, svenneföraktande blattar med klanlojalitet i generna.

  Du&Jag är mindre glada som får betala notan för masskultursektens bedrägliga hybris; slentrianmässigt nedlagda utredningar, uteblivna, försenade utryckningar, genom social oro, otrygghet, rättssamhällets förfall, kapitulation och orättvisa (patetiska, urvattnade straff med diffusa straffrabatter för främlingarna, Svensken bestraffas mångdubbelt), inkomstbortfall, alltmer saltade skattsedlar och genom våra ständigt ökande försäkringspremier.

  Civil war is on the rise….

  //SvExit

  SvaraRadera
  Svar
  1. Notera polisinsatsen i London i bloggen ovan.

   Radera
 2. Man får helt enkelt tredubbla polistätheten i "utsatta områden". En patrull som gör ingripande, en patrull som skyddar den första och en patrull som vaktar bilarna.

  Att inte majoriteten av svenskar fattar hur illa det är skrämmande. Jag har dock förståelse för det då förändringarna i rapporteringen har bakslugt skett över tid och det behövs en extraordinär händelse eller trauma inom familjen för de flesta att vakna upp och upptäcka det.

  SvaraRadera