lördag 29 april 2017

Annie Lööf tror hon är svensk politiks Muhammad Ali."Alla lovsjunger den centerpartistiska tydligheten i texter som handlar om partiets otydlighet i regeringsfrågan."

Ann-Charlotte Marteus har gjort en briljant spaning och genomskådat Annie Lööfs politiska framgångsbluff

-"En ökad tydlighet har utmärkt Centerpartiet under Annie Lööf" erfar Upsala Nya Tidning. "En orsak till de förbättrade opinionssiffrorna är en ökad tydlighet", intygar Norrtelje Tidning.

Men den som talar allra mest om Annie Lööfs tydlighet är ändå Annie Lööf själv. Annie Lööf stays on message. Hon har uppenbarligen gett sig fanken på att sätta bilden av sig själv och Centern som tydlighetens apostlar:

"Jag är glad över att fler uppskattar vår tydlighet i viktiga frågor", säger hon i en intervju i SvD. "Jag tror att väljarna uppskattar vår tydlighet kring jobben, landsbygden och miljön", anförtror hon P4 Jönköping. "Jag tror att folk uppskattar att man står pall när det blåser, att man är tydlig i sina värderingar", säger hon till Sala Allehanda.
I Ekots lördagsintervju den 25 januari inleder hon med spaningarna "väljarna uppskattar vår tydlighet" och "vi står för tydlighet, handlingskraft, starka värderingar".

----------------

"Tonen är hela tiden bestämd!

Annie Lööf lyckas låta handlingskraftig även när hon säger självklarheter av typen: "Och det är därför Centerpartiet vill bygga fler bostäder!"

4 kommentarer:

 1. Annie Lööf är lika klok som Muhammad Ali.

  SvaraRadera
  Svar
  1. ... sen han blev dement..

   Radera
 2. (C) "tydliga"?
  För mig står det ännu inte klart vad som är C's paradfråga?
  Är det de önskade nya 30(40?) miljonerna nyanlända?
  Eller något annat?
  Vad vill c?
  Linjerna från gamla Bondeförbundet ser jag iaf inget av.
  "c" , det är för mig Stureplannscentern med nån pervers "liberalism" som rättesnöre, som jag ännu inte begripit något av.
  Kan någon här upplysa mig - har jag missat något viktigt?
  Än mindre förstått dess framgångar i opinionen.

  SvaraRadera
 3. Jag är lika undrande som du!

  SvaraRadera