tisdag 7 mars 2017

Hyllning till alla vita svenska män!

Mästaren Carl He, skriver på FB:

-"Vi invandrare borde ge ett stort tack till alla VITA SVENSKA MÄN, medelålders, äldre och unga. Ni föregår med gott exempel i laglydighet, företagsamhet och fredlighet. Ni har sen urminnes tider satt mat på bordet hos era familjer, och som byggt upp ett starkt och konkurrenskraftigt land.

I egenskap av uppfinnare, företagare, arbetare, hantverkare, konstnärer, vetenskapsmän, poliser, brandmän, doktorer och diplomater har ni gjort Sverige starkt och skapat goda internationella relationer med de allra flesta länder i världen och gjort Sverige berömt för dess framåtanda. 

Idag har frukten av ert slit och möda kastats ner och blivit nedsmutsat i jorden. Ni står anklagade för patriakalism, vara våldtäktsmän, hata kvinnor mm. Samhället som ni byggt upp håller på att raseras av makteliten. 

Ni ska veta att ni fortfarande är och förblir uppskattade både bland män, kvinnor, invandrare samt människor i andra länder. Stå på er. Fanan i topp. Vinden vänder nu."

3 kommentarer:

 1. Västvärldens länders framgångar bygger på ett intimt samarbete mellan män och kvinnor som dock ett fåtal manshatande kvinnor försöker förstöra. Sin egen otillräcklighet projicerar de på andra och har lyckats med hot och hjälp från globalister ta över debatten så det aparta blivit norm. Tiden är dock på vår, alla vi normalas, sida om inte annat när de yngre och lättpåverkade börjar må fruktansvärt illa av allt normkritiskt och börjar hitta tillbaka till sitt biologiska jag igen.

  SvaraRadera
 2. Den svenske mannen är ett föredöme för världens män!!!
  Honom hyllar jag i dag den 8 mars!!!
  Svea

  SvaraRadera
  Svar
  1. Blir så glad bara av att se våra svenska män på gatan. Blir alltmer sällsynt.

   Radera