måndag 20 mars 2017

Hur många svenskar ska sprängas i likdelar innan politiker, myndigheter och folket vaknar.Johanne Hildebrandt ställer en välgrundad undran i SvD idag: - "Det är häpnadsväckande att Alice Bah Kuhnke inte fått sparken efter sitt haveri i SVT Agenda. Att en minister ansvarig för arbetet mot våldsbejakande extremism inte har aning om hur arbetet bedrivs, eller rättare sagt inte bedrivs, är en katastrof. För det handlar om liv och död, rikets säkerhet och respekt för terrorsektens offer.

Säpo pekar ut terrorism som det största hotet mot Sverige. 

Vi har exporterat drygt 300 terrorister till IS och drygt 150 har återvänt. Två av dessa har varit inblandade i terrorattackerna i Paris och Bryssel men inte ens detta verkar ha fått demokratiministern att intressera sig för sitt ansvarsområde.

Däremot utnämnde hon Anna Carlstedt till ny samordnare mot våldsbejakande extremism. Hon kommer från Röda korset, som misslyckades att sköta hjälptelefonen mot extremism, och ägnar sig åt mjuka frågor som demokratiutveckling och utbildning." 

Varför är Sverige ett land med kompletta oduglingar i toppen? Hur kan absolut inkompetenta människor som Löfvén, Fridolin, Bah Kunke, Ylva Johansson, Annika Strandhäll, Margot Wallström, Morgan Johansson, Ygeman och den värste av dom alla - Dan Eliasson få behålla sina arbeten? 

Kan nån ge mig en bra förklaring? 

Eller inbillar sig det svenska etablissemanget att om vi bara stryker ISkrigare medhårs och ger dom allt dom vill ha och lite till, så kom lustdräparna att vara så välvilligt inställda till Sverige, att dom förhoppningsvis spränger andra västlänningar i likdelar eller skär halsen av andras barn som dom gruppvåldtagit. Är detta rent av en supermesarnas makabra ynkedomsplan.

10 kommentarer:

 1. Jag såg när Anna C blev utfrågad i gårdagens Agenda, hon svarade inte på en enda fråga. Hon bara mässade på hur bar dom hade lyckats. En värdig efterträdare till Mona S. Har dessa kvinnor nån neuron som fungerar.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Såg också eländet, och förfärades över en nyutsedd chef - helt utan erfarenhet, kompetens, vilja och ambitioner. Hon är helt i linje med övriga odugliga, på så sätt passar hon väl in.

   Radera
 2. Alldeles för många lågutbildade medborgare styr vårt land.
  Den ende merit som krävs för köttgrytejobbet är rätt färg,gärna illröd!
  Hur många IS mördare går lösa i Sverige?
  Inte ens ansvariga politiker vet!!!
  Mähän har röstat fram idiotpolitikerna!
  2018

  SvaraRadera
 3. Jag tror att de tror att om de är snälla så är alla andra snälla tillbaka. Och att de kommer att få jättebra jobb när "de andra" har tagit över landet.
  Man missbedömer totalt "andra kulturer" och tror att det bara betyder annorlunda mat och i övrigt "svensk värdegrund".

  Du frågade nyligen hur utlandet tänker om Sverige.
  Jag bor 100 mil söderut.
  I lördags var vi inbjudna till vänner i grannbyn. Vi började diskutera om Sverige och jag tog några exempel.
  Svar: "Så dumt kan inget land vara! Fake News !"
  Jag skickade bevis.
  Sedan dess har vi inte hört av dem ...

  Tjalle

  SvaraRadera
  Svar
  1. Dom har väl inte hämtat sig från chocken.

   Radera
  2. Från vilken punkt räknar du dina 100 mil söderut?

   Radera
  3. Från Smygehuk med omgivning och så över bron.

   Tjalle

   Radera
 4. Tala inte om att du är svensk utanför Sveriges "gränser"!
  Idiot stämpeln i pannan kan börja lysa!
  Hooppssan

  SvaraRadera
 5. Är det ingen som har fattat att en ny "samordnare" löser ALLA problem? Det visar ju att mnistern "visat ansvar" och har tagit ett riktigt krafttag!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jo, det är så okunniga människor utan politisk erfarenhet och ambitioner, leker politik.

   Radera