onsdag 15 mars 2017

High-five. Eller nåt.

SVT: -"80 procent av svenskarna ogillar USA:s president Donald Trump, visar en opinionsmätning som Novus gjort för Ekots räkning. Bara 10 procent gillar honom." 

Ja, måtte vi inte få det lika eländigt som dom stackars amerikanska medborgarna har det.

7 kommentarer:

 1. Jag gillar President Donald Trump till 100 procent!
  De 80 procenten kan slänga sig i väggen!!
  Svea

  SvaraRadera
  Svar
  1. Samma hör, världfn behöver honom som enda motpol. Hörde en ung holländska på svt som röstade och hade gjort sitt val utifrån "annars får vi det som i Trumps USA." På allvar. Dom tror på propagandan!!

   Radera
 2. Yes! Sagt på nysvengelska!

  SvaraRadera
 3. Hur många gillar SVT?

  SvaraRadera
 4. Hoppas nu inte Novus prostituerade lakejer led alltför mycket under besöket på SVT:s illröda redaktion, när "opinionsmätningen" genomfördes....

  Som timanställd åsiktsflöjel och projektledare på Novus är valet lätt:
  Hata Trump för några sunkiga överblivna semlor på SVT-redaktionen, ryggdunkningar, förhoppningar om fast anställning och löneförhöjning inom MSM,

  ...eller gilla Trump, och för evigt uteslutas från det hägrande masskulturella paradiset!

  För hjärntvättade, lättledda Expoit-anstrukna "snowflakes" bakom ett tangentbord och med headsetet fastvuxet vid skallbenet, känns det rent euforiskt att kunna styra opinionen under en kort period, innan verkligheten hinner ikapp.

  Jag har en nära anhörig som hoppade av ”opinionsbranschen” när åsiktspiskan blev alltför påtaglig, hon har numera i stället ett fast drömjobb :-).

  Heder åt ungdomen i karriären som står rakryggade och skakar av sig åsiktsfascismen!

  //SvExit

  SvaraRadera
 5. Är bilden, en bild av Alice Bah, när skiten kommer tillbaka till hon på posten i informatonsministeriet som ett brev med posten?
  Sign mässkalle

  SvaraRadera
 6. Undersökningar beställda av MSM/Public Service och/eller utförda av svenskbaserade bolag redovisar givetvis också "beställda" resultat.

  Tror de folket är idioter?

  SvaraRadera