söndag 5 mars 2017

Är det nån som har numret till Fox news?Migrationsverkets utredningar och beslut om ensamkommande barns och ungas ålder brister enligt verkets egen kvalitetsuppföljning.

Enligt rapporten verkar handläggare och beslutsfattare ha missförstått de direktiv som finns kring hur åldersbedömningar ska göras.

– Jag blir skrämd av hur dålig kvalité det är på de bedömningar som Migrationsverket gjort avseende ungdomars ålder. Det förefaller som att slutsatserna om ålder står inte på en juridisk grund utan är mer en gissning, säger Anders Sundquist, jurist på Rådgivningsbyrån för asylsökande och flyktingar.

Hur kan detta ha fått lov att passera, Löfvén. Erkänn att du har absolut noll kontroll på landet du är satt att leda, sopa. Erkänn! Ni har matat på med islamska män i stridbar ålder för att lägga landet under kalifatet.SR

5 kommentarer:

 1. Hela Sverige har drabbats av "Stockholmssyndromet"!


  SvaraRadera
 2. Anarki råder i vårt förut så fina land.
  EU:s diktaturliknande styre samt Sveriges senaste två statsministrar har förvandlat landet till en stinkande dynghög. Ett enormt förakt för politikerna hör man dagligen från folk som nu har börjat prata.

  SvaraRadera
 3. Jag vet en plats för dem. Sverige har genom spetsbergentraktatet rätt att bygga icke-militära anläggningar på Svalbard.

  SvaraRadera
 4. Du kan kontakta Jimmie Åkesson (Jimmie.akesson@riksdagen.se) eller Mattias Karlsson (mattias.karlsson@riksdagen.se). De lär ha alla kontaktuppgifter
  Foxsweden

  SvaraRadera
 5. Jag gick ur Svenska kyrkan när min församlings tidning nyligen hade en muslim på omslaget.

  SvaraRadera