måndag 13 februari 2017

Vi har inte en feministisk regering. Vi har en ynklig regering med starkt överdriven självuppfattning och högfärdsgalenskap.

 Utrikesminister Margot Wallström fräser att den svenska superfeministiska delegationen agerade helt rätt, när dom stapplade in i ett uppskrämt tåg av hucklebärande och till tänderna täckta kvinns. Inte en nylonstrumpa eller en bar arm så långt ögat kunde se.

Jan Björklund har kritiserat underdånigheten mot teokraterna, men Wallström fnyser: -  "BAH!Jan Björklund är desperat efter att få uppmärksamhet. Det han säger är okunnigt."  

Lika okunniga som dom uppmärksamhetssökande  och desperata världspolitikerna på bilderna?

6 kommentarer:

 1. "Vi har en feministisk regering bl bla..."
  Men framför allt en regering fylld med stora hycklare!
  Pinsamt är ordet.

  SvaraRadera
 2. Madeleine Albrigth visar verkligen silkig hud, hon skäms inte för sig!
  Lägger upp det ena benet över det andra och bjuder på sin kvinnlighet.
  Medan våra svenska feministiska politiker lydsamt döljer sina behag.Kröker sina ryggar och paraderar som på en slavmarknad.
  Albrigth skiter fullständigt i landets traditioner, precis som våra skäggbarn,våldtäktsmän och kriminella lycksökare från arabland gör när de gästar Sverige.
  Jönssons katt

  SvaraRadera
 3. Nja, okunnig är väl Björklund inte, inte i detta ärende i alla fall. Tyckte nog att han svarade bra för sig i SVT. Margot bekymrar mer...
  /Mats

  SvaraRadera
 4. Vi har grandiosa människor i regeringen.
  /Bosse S

  SvaraRadera
 5. Margot är ett ibland de falskaste stycke som finns.
  Hon bara är för mycket,helt genomlysande röööd!

  SvaraRadera
 6. Fria Tider visar Trumps svar på Sveriges feministattack, en bild av honom och lika idel leende toppkvinnor + Trudeau. Vad glad man bli när man tittar på bilden! Vad man inte blir, tvärtom, när man ser Sveriges feminister som ser ut som svalt en giftbägare. Man skäms så för deras vägar speciellt efter Iran-besöket att man snart inte mer kan berätta utomlands att man kommer från Sverige.

  SvaraRadera