söndag 12 februari 2017

Vad händer under jorden?Tiotusentals väntas gå "under jorden" i Sverige. Och där har dom det bra? Lever på? Bor? Och äter? Var? Och är det EFTER dom 80 000 som Ygeman skickat hem igen?

Uppemot 49 000 asylsökande "kan komma att gå under jord" när de får avslag på sina asylansökningar de kommande åren. Gränspolisen varnar för att en stor del av dem som gömmer sig aldrig kommer att hittas.???
Många av dem som kom till Sverige i flyktingströmmen 2015 har inte ha rätt att stanna. Men återvänder inte frivilligt. ??? 

De flesta utvisningsärendena rör personer som ska utvisas till Afghanistan, Irak och Somalia. I fjol avvek nästan 6 000 personer, i år väntas ytterligare 8 300 avvika och året därpå 12 400 till. Om vi fortsätter såhär är vi snart uppe i fler illegala än legala.


Förklaringen är "hög belastning" och att "resurserna inte räcker till", enligt Patrik Engström, chef för nationella gränspolissektionen. Utvisningsärenden är både "komplicerade och tidsödande".– "Att leta efter någon som är försvunnen – det kräver resurser". 

Tänka sig. 

Om jag var chef skulle jag då se till att någon inte försvinner - problem solved. Vari ligger svårigheterna? Det tycks som om viljan som lyser med frånvaron. Men att fega kräk är desto mer närvarande. 

Sök i första bästa bidragsliggare, så klart.

2 kommentarer:

  1. Om det visar sig att dom sympatiserar med SD kommer dom garanterat att utvisas. Dom kommer EXPO; Researchgruppen och AFA att hjälpa till att hitta dom.

    SvaraRadera
    Svar
    1. Jo. Dom har underrättelser som migrationsverket kan avundas dem. Det värsta man kan vara är inte ISterrorist.

      Radera