onsdag 15 februari 2017

Utrikesdebatten präglades av osäkerheten i världen.

Margot Wallström och hennes trogna agendakamrater idag:  -"Brexit, Trump och Putin kastar hotfulla skuggor över Sverige." 

Har dom inte missat nånting?

6 kommentarer:

 1. Den här kommentaren har tagits bort av bloggadministratören.

  SvaraRadera
 2. Margot Wallström träffade president Putin när hon var EU-kommissionär och uttalade hösten 2014 i TV4 (som nybliven utrikesminister)att hon "aldrig träffat någon med så iskalla ögon" som den ryske ledaren.
  Att hon helt saknar omdöme framgår ju inte bara av detta yttrande utan också av påståendet häromdagen att hon skulle vilja bjuda in USA:s president Trump och hans närmaste medarbetare så att hon då skulle "lära dem hur FN fungerar".
  Justitieminister Morgan Johansson twittrade två dagar före presidentvalet i USA i höstas att Donald Trump var en av "hatarna". liksom en namngiven SD-politiker.
  Begriper inte svenska politiker/ministrar att utländska ambassader här i landet rapporterar hem till sina regeringar om sådana här förolämpningar och att detta blir till nackdel i våra internationella relationer?????

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det verkar som att dom på riktigt tror att Sverige och S är världens politiska centrum, och att alla andra dansar lyckligt och lydigt efter deras pipa. Om det inte vore så tragiskt skulle man kunna skratta gott åt pinsamheterna.

   Radera
 3. Margot Wallström har drabbats av storhetsvansinne.
  Sverige har fått sin egen Putan!
  Hooppssan.....

  SvaraRadera
 4. Glöm inte moderatledaren AKB:s fadäs i somras i juli 2016 i Almedalen, då hon visade en bild med hundskit, när hon tillfrågades om sin åsikt om Donald Trump!

  SvaraRadera
 5. Bara att konstatera att AKB:s intelligens ligger på dagisnivå.

  SvaraRadera