onsdag 15 februari 2017

Sengångaren Mellin har slutligen hört väckarklockan, Ygeman skyller på frisörerna


och Liberalerna tror att förbud mot skottsäkra västar kommer att stoppa den råa våldskriminaliteten i Sveriges svenskförbjudna områden.

I Nordstan i Göteborg omringas och attackeras poliser bara för skojs skull, och antalet anmälda brott ökar, samtidigt som gallerian beskrivs som ett "smörgåsbord" för kriminella rekryterare av nya småvildar.

Men Socialdemokraterna där vet hur man ska få stopp på den nykulturella dödsbrottsligheten.– Man ska hitta en scen, lokala musiker och konstnärer som faktiskt gör att Nordstan i stället lever upp, säger kommunstyrelsens ordförande Ann-Sofie Hermansson, S.
Ingen av dom har hört ordet nolltolerans. Ingen av dom minns New York som lyckades.

6 kommentarer:

 1. I vilken värld lever denna kommunstyrelseordförande? (misstänker HBTQ-världen?)
  Skulle di små marockopojkarna sluta råna svennar för att de får ett bibliotek i Nordstan? Kan de ens läsa?

  SvaraRadera
 2. Anders Borg lyckades dränera det svarta byggjobbstränsket helt genom ROT. Dock passade det inte finansblondinen som påhejad av V(PK) och MP(K) urholkade ROT. Ygeman har rätt såtillvida att omedvetna giriga människor göder den svarta sektorn på ärliga företagares bekostnad. Men det har väldigt lite att göra med de importerade mördarligorna som istället ska nedkämpas med lagstiftning och vapenmakt.

  Riv upp Ullstens och Romanus ändring av regeringsformen så att det åter blir möjligt att plocka utdelat medborgarskap av slöddret och skicka dem dit de här hemma. Skärp övriga lagar så att tillexempel vapeninnehav medför utvisning på livstid. Avskaffa alla bidrag för arbetsdugliga importer och erbjud beredskapsarbete istället så har de varken tid eller ork att hitta på sattyg.

  Hur svårt kan det vara?

  SvaraRadera
 3. Det finns ingen hejd på socialdemokraternas galenskaper.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Nä, det är svårslaget. Vad krävs för att bli politiker i EU? Huvudet bak och fram?

   Radera
  2. Folkskola.

   Radera