söndag 5 februari 2017

Peter Springare är en ensam folkhjälte som behöver vårt stöd.

Jag läste detta med glöd och hopp i hjärtat, igårkväll när jag gick och la mig. Jag vågade knappt tro mina ögon, kunde inte somna! Peter Springare tar så osjälviskt bladet från mun, han vågar sticka fingret i det eliasonska sossegetingboet - och för detta ärt vi folket skyldiga all stötta vi kan ge honom. Jag anbefaller starkt FBgruppen: "Stå upp för Peter Springare." Redan uppe i över tjugosex tusen personer!

Peter Springare Örebro -"Jag är så jävla trött. Det jag kommer att skriva här nedan, är inte politiskt korrekt. Men det skiter jag i. Det jag kommer att torgföra till er alla skattebetalare är förbjudet att torgföra för oss statligt anställda. Det renderar i utebliven karriär och utebliven individuell lön. Även fast det är sant. Jag skiter i allt detta, ska snart ändå gå i pension efter 47 år i denna verksamhet.

 Jag kommer nu och varje vecka framgent att redogöra i detalj för vad som sysselsätter mig som utredare/förundersökningsledare på grova brottsroteln polisen i Örebro. Det kommer inte att harmoniera med BRÅ: s uppfattning eller andra vänstervridna kriminologers uppfattning i den allmänna debatten.

Våra pensionärer går på knäna, skolan är ett enda kaos, sjukvården är ett inferno, polisen har totalhavererat etc etc. Alla vet varför men ingen törs eller vill torgföra anledningen, p g a att Sverige alltid levt på myten om det präktiga ultimata samhället som har osinnliga resurser för att vara i framkant när det gäller att vara det enda politiskt korrekta alternativet i en dysfunktionell värld som slår knut på sig själv, genom destruktivt beteende i olika religioners namn.

Nu kör vi; Detta har jag hanterat Måndag- fredag denna vecka: Våldtäkt, våldtäkt, grov våldtäkt, överfallsvåldtäkt, utpressning, utpressning, övergrepp i rättssak, olaga hot, våld mot polis, hot mot polis, narkotikabrott, grovt narkotika brott, mordförsök, våldtäkt igen, utpressning igen och misshandel.

Misstänkta gärningsmän; Ali Mohamad, Mahmod , Mohammed, Mohammed Ali, igen , igen , igen Christoffer...va är det sant. Ja ett svenskt namn smög sig in i utkanten av ett narkotikabrott, Mohammed, Mahmod Ali, igen och igen.

Länder som representerar veckans alla brott: Irak , Irak, Turkiet , Syrien, Afganistan, Somalia, Somalia, Syrien igen, Somalia, okänt land, okänt land, Sverige. Hälften av de misstänkta kan vi inte veta säkert eftersom de inte har några giltiga papper. Vilket i sig oftast innebär att de ljuger om nationalitet och identitet.

Nu pratar vi bara Örebro kommun. Och dessa brott upptar vår utredningsförmåga till 100%.
Så här ser det ut och har sett ut de senaste 10-15 åren.

Återkommer nästa fredag med en redogörelse för den gångna veckan😱🇸🇪🐥"n😱🇸🇪🐥"


Nerikes Allehanda: "En polis med en hög befattning som öppet berättat om sin frustration över sitt arbete och svensk invandringspolitik på sociala medier har polisanmälts. I ett inlägg har misstänkta personer hängts ut med förnamn.

Mannen har i en text på sitt personliga konto på sociala medier, som publicerades i fredags kväll, pekat ut grupper i samhället som överrepresenterade inom den brottskategori han utreder. "  Ojjj, det är sånt svenska folket ska förtigas, "pekat ut grupper", kära hjärtanes. Det är i Sverige ett lagvidrigare brott än barn-

Mannen har i en text på sitt personliga konto på sociala medier, som publicerades i fredags kväll, pekat ut grupper i samhället som överrepresenterade inom den brottskategori han utreder. " 

 Ojjj, det är sånt svenska folket ska förtigas, "pekat ut grupper", kära hjärtanes. Det är i Sverige ett lagvidrigare brott än barn- gruppvåldtäkter och dödsskjutningar.


Springare är såklart redan dömd skyldig, dömd på förhand av beskäftiga lydchefer och vrålapor som PKeliten.

13 kommentarer:

 1. Kanske "springaren" inte sätter matt i första inlägget men helt visst pekar han "schack!"
  Jungman Jansson

  SvaraRadera
 2. Jag förstår inte varför artister och press ska styra Sverige.

  SvaraRadera
 3. Underbara människan Peter Springare!!!!!!!!!
  Att han har kurage att sätta sig upp mot hela PK och politikermaffian är stort!Dessa bestialiska jävlar som raserar och förstör vårt fina land.
  Det är dags att alla fegisarna kryper ur sina tvångströjor och ställer upp för denne modige MAN!
  Svea

  SvaraRadera
  Svar
  1. Gruppen har fått över 6000 medlemmar på några timmar!
   Det finns kraft i folket när det gått för långt ;)
   Lasse

   Radera
 4. De som har skuld till förfallet, är de som tiger. Skolan är full av fega, lismande fegisar, liksom poliskåren. Denne polis kan bli starten för att fler vågar öppna truten. Kurage, verkar vara en bristvara.

  SvaraRadera
 5. Chefen (Dan, den högste) placerar visselblåsaren i källaren. Åklagaren "tvingas" lägga ned åtalen p.gr.av brister i utredningsmaterialet. Utom innehavet av knark hos Christoffer. Jerzy behöver stärka sin självbedömning att svenskar också begår flest brott.
  Sign. Mässkalle

  SvaraRadera
 6. Sverige och dess folk behöver fler av Peter Springares kaliber.
  Go for Peter Springare.........

  SvaraRadera
 7. Stöder detta inlägg av Peter Springare helt. Mycket strongt gjort.

  SvaraRadera
 8. Det är uppenbart att Springare begår värdegrundsbrott, kanske till och med grovt värdegrundsbrott.

  Skäms!

  SvaraRadera
 9. Heja Peter Springare, till dig vill jag ge den vackraste blomsterbuketten för din ärlighet och modet att berätta sanningen.
  Kanske några bedövade sömndruckna vaknar till och att vi får en statsminister nästa val med tåga och ork att vända Sverige rätt igen.

  Tack Tack Tack

  SvaraRadera
 10. Mycket bra skrivit Carina !! Heder åt din uppriktighet....Sverige behöver fler som Du !!

  SvaraRadera
 11. Hej,
  den enda "grupp" PS pekat ut är....gruppen MÄN !
  Man kan inte påstå att någon pekar någon enskild eller grupp i en stad av Örebros storlek genom att exemplifiera med vanliga förnamn. Jfr med Kalle, Sven, Ivan mfl är fotbollshuliganer.
  Vänligen identifiera !
  Den demokratiföraktande massmedia-elit vi har
  med sin otäcka utvalda svans, t.ex. Sverker Olofsson i sin PK påstår att PS namngivit misstänkta. VAD VET han ???
  Kanske inte var det inte en enda som hette Christoffer eller Mohammed. De har ju inga papper.......
  Ja, den stackarn som är född i Sverige blir ju snart nagelfaren, särskilt om han fredar sig mot 5-7 st Mohammed, solbrända kulturglimtar vars fel det INTE är att de ljuger, stjäl och bedrar ! De får lära sig att detta är hur de ska göra av vilken sk journalist som helst redan innan de kommer hit och sedan fortsätter de att användas som offer åt den "organiserade" brottsligheten !!! Skulle de försöka "anpassa och sköta sig" åker de ut på 0-tid och blir av med allt vad bidrag och självkänsla heter. De fina MP/FP som tycker de är så fina som ömkar, vill endast ha en egen liten underklass liksom de som "ger" till "fattiga" sk romer men dömer dessa kvinnor till konstant urinvägsinflammation och gynnar deras mäns "övervakningsaffärer" och kostar skattebetalarnas XXX tusen i sjukvårdskostnader men själva betalar de 10:- och ska ha helgongloria osv, osv. Slutsatsen är att det är massmedia-eliten som tjänar miljoner i lön per MÅNAD, som styr landet och detta med statsstöd !
  Och så fort någon öppnar truten inkl. politiker skriks det yttrande-frihet, fast bara för denna elit.
  Den ende som kommit nå´n vart är Janne Josefsson men han lär inte klara sig länge till.
  Enligt min mening måste massmedia-eliten, REINFELDT OCH ullenhag, få stå till svars för sitt landsförstörande

  SvaraRadera