måndag 20 februari 2017

Katarina Sandström, rapport, ska med uppriktighet försöka förklara för tittarna.

Att Trump har fel som kallar svensk media och statsTVn för fejknews......

LOL.
6 kommentarer:

 1. Ja, kanske är det svårt för henne - men jag vet inte. Hon och kollegorna är väl marinerade i korrekthet och tänker nog inte så mycket själva...
  /Mats

  SvaraRadera
 2. SKÄMMAS ska hela SVT göra!!
  Tror PK patrasket på SVT att de kan slå blå dunster i ögonen licensbetalarna!?
  All respekt till President Donald Trump.
  Svea

  SvaraRadera
 3. Katarina, Carina den amerikanska desinformatören med flera är verktygen i ett proproganda krig om "öppna hjärtans" lönsamhet istället för stoppa krig och hjälpa folket i deras hemländer, då Afganistan, Irak, Syrien och nu Nigera.

  Igår kväll, SVt, har Carl Bildt ändrat tonen, från "pårökt" till nyanserad. Orsaken är hans baksmälla efter berusningen av att få hyckla POTUS.

  Nåja, – I ärlighetens namn, som inte är äkta fakta, kan jag själv känna mig euforisk att få häckla, Löfven och hans s-gäng, Fridolin och hans mp-gäng, Schyman och hennes fem-fjollor, med flera, med flera.

  Nu är lilla jag inte han, den f.d. utrikesminister, (som jag HADE höga tankar om) utan jag är musen som piper. Om vi möss förökar oss, typ pippande, som möss är bra på, blir vi en arme (accenten saknas på qwert-en) med röster som med björnens kraft ryter, – Nu är det slut och ett nytt ide ska byggas på nya ideer.

  Redan nu hörs pipandet i vita huset. Jag vore förvånad om inte hans och andra länders underrättelsetjänster noterar vad som pips på altermedia. Fortsätt pip! Pipa extra starkt och högt idag, när efterträderskan ska fika med kaffe och dopp. Något annat kan hon inte erbjuda än ett pip. I så motto är både hennes och mitt pip lika små. Skillnaden är att hennes päls är röd och falsk men min är vit.

  Men varningens ord till dig, om du är en mus med mus. Sov aldrig med fienden. De använder boken inlindad i en tygtrasa att tysta ditt pip och dina avkommas pip. De blir inte fria möss utan muppar i snören i ett medeltida skådespel ”Förvirrade tankar sprungna ur en grotta”
  Sign. Mässkalle

  SvaraRadera
  Svar
  1. Bäste Mässkalle. Du verkar vara en handlingens man så jag förmodar att du kommer att de trupper som skall resa till Afghanistan, Irak, Syrien och Nigeria för att hjälpa dem. Själv har jag tyvärr inte tid på grund av andra uppgifter men önskar dig lycka till.

   Radera
  2. Bäste Mässkalle!
   Bravo!
   Nu blev i alla fall jag kaffesugen(!)
   Det var det där med pip.
   Hälla kaffe ur pipen.
   Bara det inte går åt pipan.
   "då blev mossa blott hans nötta masurhuvuds lott".
   Jungman Jansson

   Radera
 4. Journalisterna på SVT är bara såå urkassa!
  Usch å fyyy!

  SvaraRadera