torsdag 16 februari 2017

Jag är så in i döden trött på gamla FNLare som Dick Sundevall.

Dick Sundevall har magisterblick, man väntar bara på att han ska drämma pekpinnen i bordet, så att vi ska skygga och förstå. Vi ska förstå att alla vi miljoner som fått nog av lögner och fabricerade sanningar, vi är som vanligt inget annat än rasister. 

Och Peter Springare är värst. 

Såklart. En farlig sanningssägare som kan väcka det kuvade folket till resning. I Sundvalls stalinistiska värld är mord på öppen gata, gängskjutningar, vittneshot, svartbetalning för klandödande och dagliga gruppvåldtäkter bara "ett självklart resultat"av unga killar som "tar ut svängarna för mycket".

Relevant kommentar: "Så nu har pressen och politikerna startat Plan B; misstänkliggöra och misskreditera Peter Springare! Nu ska han tillskrivas lömska och dolda motiv - bara för att försöka krossa hans trovärdighet! Men det kommer vi inte att tillåta - vi som lever i verkligheten,  vet vad som är rätt och vad som är fruktansvärt fel."

Den nya maskerade extremist/islamistvänstern är sannerligen i lätt att identifiera.

Och stort uppslagen på statsmedierna. Som agenda-DNs mjölkochhonungsartikel igår om "Lyft för utsatta områden – fler i arbete och mindre ohälsa."

Jeeeezzz. Hur orkar vänsterlydiga sitta och förvrida verkligheten dag efter dag efter dag. Och varför?

7 kommentarer:

 1. Inte mins jag att Dick S var kritisk mot rikspolisschefen som tyckte synd om den som mördade kvinnan som jobbade på ett HVB-hem i Mölndal. Mördaren som egentligen inte skulle ha varit där, han var för gammal för det.

  SvaraRadera
  Svar
  1. I Sverige måste vi akta oss för att tycka synd om fel människor, så som offer, fattigpensionärer och sjuka.

   Radera
 2. Vänsterlydiga, är dom så hatiska och onda som dom verkar? Tänker på bland annat den rödhåriga Höj Larsen. Alltid förbannad, sprutar etter om henne.

  SvaraRadera
 3. FB gruppen "Stå upp för Peter Springare" har just nu 192555 medlemmar. Jag tror att svenska folket vaknat upp. Politiker och media ska nog passa sig, det är inte långt kvar till valet och tänk vad 200000 röster kan betyda

  SvaraRadera
 4. PK folket vill inte höra sanningen och att den som avslöjar den bistra verkligheten ska straffas hårt.

  SvaraRadera
 5. Dick Sundevall borde böja sig ned och kyssa sig på ett ställe som solen ej lyser på. Anmälan på Hedersmannen Springare nedlagt givetvis.
  s

  SvaraRadera
 6. Kommunisterna har aldrig gjort något gott för mänskligheten!
  Endast ondskan styr denna politiska sekt.

  SvaraRadera