fredag 24 februari 2017

- I love Sweden, I love the Swedish people, the people know what´s happening.


 Istället för att gå i polemik med en lite man  från regeringen och fake facts, lyfter Trump frågan till att handla om folket. I sitt tal på den konservativa konferensen säger han helt riktigt att svenska medier inte rapporterar om verkligheten som vi lever i.

– Folket där borta förstår att jag har rätt. Det är bara att titta på vad som händer, säger den amerikanske presidenten.  Lyssna och lär svenska politiker!

Regeringen och media måste sansa sig och skaffa sig en annan noja än Trump. 

Trump vet vad han talar om. Han tror på fri press, han är inte emot media. Vad han däremot är emot är lögnaktig och ohederlig propagandamedia. Och EUstyrda och handlingsförlamade politiker som döljer obehagliga sanningar.


5 kommentarer:

 1. Underbart att USA´s President Trump har tid att tänka på det plågade svenska folket.
  Känns bra,han förstår oss.
  God bless President Trump and America.
  Svea

  SvaraRadera
 2. OT: Oberoende SVT igen: när Mello-Loreens visa var ute på nätet för tidigt, då blev alla andra tävlande visor också utsläppta på nätet. Förr blev dessa visor diskade, men en invandrare eller med rötter i sydliga länder, då går det bra att plötsligt ändra reglerna.
  Obs. Har ingen tv och förr när hade, brukade sitta i andra rummet och ha tv:n på när nämna program gick, usligare visor hör man aldrig på tv. Undrar varför det svenska pop-fenomenet aldrig tävlar i skattebetalare-Mello,SVT betalar säkert för lite, den fria världskapitalismen betalar så mycket mer. Kanske dags att ställa krav på dessa att de skulle ge lite tillbaka. Eller visa hur mycket skatt de betalar. Som i GB tjänar Adele bra men hon betalar ca 50% skatt.

  SvaraRadera
 3. Var finns storebror nu med sitt förmanande pekfinger?
  Är pekfingret avbitet?
  Fegisar som krälar i stoftet av sin egen dumhet.

  SvaraRadera
 4. Den här kommentaren har tagits bort av bloggadministratören.

  SvaraRadera
 5. Apropå Fake News, såg SVt play Opinion med Katerine Janouch och Anders Lindberg. Den var inte som påstås blockerad: https://m.youtube.com/watch?v=DQ1LrgMrrA0

  Märkligt, se- och hörvärt hur go och bra Katerine är. Hur opartisk Belinda är med sin SoVjeT metodik.
  Anders Lindberg är ego blockerad. Se deras debatt, det räcker.
  Mässkalle
  P.S. Rapport söndag kväll, tidslinje 19:40++ upplysning om ensamkommande barns gymnasieutbildning. Undom är ordet. Inslaget fick mässfrun att gå i taket. Se själva och gör din bedömning.

  SvaraRadera