måndag 13 februari 2017

Hur det kan låta i kommentarsfältet.

Anna Vikström är socialdemokrat och amningsexpert i riksdagen, och motkommenterar mot Peter Springare och förkommenterar för Martin Marmström, såklart: -" Så det finns en sanning och det är det denne Springare som sitter inne med? Det brukar inte vara så på arbetsplatser att alla tycker lika."
Carina: -Sanningen, om du frågar mig, är att det är nyinvandrare som tar med sig sin dramatiska och ofredliga kultur hit. Varför det finns två sanningar? Springares sanning stämmer inte med "den önskade sanningen", "dom som kommer hit får inte skuldbeläggas", för det "kan skapa konflikter" och skapa "vi och dom". Som om detta inte redan finns....! Springares sanning är inte avsedd att skada, skuldbelägga och dela upp, den är till för att låta fakta styra och äntligen hitta lösningar, så att vi kan få ett fridsamt samhälle igen. För alla.
Anna Vikström: -"Man bör nog vara försiktig med att anse sig vara den som har den enda sanna åsikten. För det är åsikter och inte fakta. Acceptera att det finns olika åsikter."
Carina:- Åsikter är en sak. Fakta en annan. Fakta är det som Springare kan påvisa med befintlig verklighetsstatistik (som du och dina vänner vill gömma undan av olika fabricerade skäl). För mina barns och mina barnbarns skull vill jag ha fakta, så att kompetenta (icke värdegrundssvamlande) myndigheter kan lösa Sveriges nya brutala vålds- och kvinnoförtryckarproblem. Ikväll ytterligare en dödsskjutning i Malmö. Hur kan du ens sova med din åsikt om "sanningen".

3 kommentarer:

 1. anna vikström är en som gör rätt för månadslönen på drygt 62000:-. Kommer troligen med mer tokerier som förhoppningsvis tar slut året 2018. Om GUD vill.
  s

  SvaraRadera
 2. Väljarna måste ställe större krav på politikerna och deras utbildning!
  Många av våra ministrar och politiker verkar ha kommit direkt ifrån gatan.De styr å ställer över våra liv på ett otillbörligt sätt.
  STÄLL KVAR PÅ POLITIKERNA!DET ÄR FOLKET SOM BESTÄMMER ÖVER SINA EGNA LIV!ICKE DESSA KLÅPARE TILL POLITRUKER!

  SvaraRadera
 3. Tryckfels Nisse e framme!
  Skall vara "ställ krav"!

  SvaraRadera