lördag 11 februari 2017

Ännu en politisk rättegång i vårt land, Mattsson och hans expressengäng utsatte motparten för en skådeprocess. Läs aldrig expressen!

Advokatfirman De Basso: "Jag har inte hjärta att begära en krona till av Olsson när hela rättssamhället och tredje statsmakten fullkomligt kört över honom. Pensionären Olsson har nu att svara för Expressens advokatkostnader om över 650.000 kr"

"Jag har beslutat mig för att i ännu större utsträckning arbeta, utan arvode, med tryckfrihetsmål till förmån medborgare som utsätts för mediala övergrepp."ÖPPET SVAR TILL THOMAS MATTSSON

Thomas,

Du vann målet mot pensionären Jim Olsson igår. Grattis! Jag har noterar att Du firade triumfen med att hänga ut Jim med namn och bild på Expressens framsida som "näthatare" och förlorare.


När jag skickade in åtalet mot Dig lät Du antyda för Dina läsare att jag var nazistsympatisör (läs http://bit.ly/2kwgIX2).

 Idag, med den frikännande domen, antyder Du till Expressens två miljoner läsare att jag är en oduglig advokat.

Mitt svar till Dig är i sanning: Tack!

Tack för att Du visar det svenska folket hur en sann representant för den tredje statsmakten agerar när man blir ifrågasatt.

Thomas, jag fyller 40 i år, och har många år i karriären framför mig. Jag har beslutat mig för att i ännu större utsträckning arbeta, utan arvode, med tryckfrihetsmål till förmån medborgare som utsätts för mediala övergrepp.

Jag hoppas att Du i denna stund firar gårdagens vinst. Kanske skålar i champagne tillsammans med pressombudsmannen? I sånt fall, hälsa och framför mina gratulationer!3 kommentarer:

 1. En riktig MAN - en med ryggrad!
  Dessutom han har fullständigt rätt i sitt påstående om hur pressen skiljer på vi och "dom"

  SvaraRadera
 2. Fantastiskt att Expressen inte fattar vilket lågvattenmärke de gör sig skyldiga till!
  Är deras advokat så usel eller togs beslutet att publicera efter domen utan at ha rådfrågat honom?
  Jungman Jansson

  SvaraRadera
 3. Aldrig mer Expressen! Låt oss hoppas denna smörja till tidning tappar alla läsare. Jag mår fysiskt illa när jag ser Thomas Mattsson. Är han beredd till vad som helst?
  Crister Larson, Philippines

  SvaraRadera