tisdag 21 februari 2017

Anders Lindberg, the man who is everywhere doing everything with everyone.Studio Ett, SR , tog upp "Rinkeby, dagen efter upploppet" till debatt mellan en gudabenådad omvärldspolitisk analytiker och mästarstilist, Ivar Arpi, och aftonbladets Anders Lindberg.

Man kunde höra i radion hur Ivar Arpi himlade med ögonen. 

Anders Lindberg är som vanligt skruvat underhållande; no-go-zoner är ett påhitt av Trump, extremhögern och rasistsajterna, och baktaleriet om "den nya Sverigebilden" är ren desinformation och fantasier. 

Den intellektuella kollapsen är representativ för det etablerade mediaisolatet med Lindberg/Virtanen/Wolodarski och Pascalidou i förtruppen. Dom kan inte dölja för läsare och lyssnare det faktum att dom befinner sig i ett mossbetäckt värdegrundskalifat.

Allt är nazisternas fel, och dom klankriminella är inte kriminella - bara offer för arbetslöshet och bostadslöshet. Och om vi alla bara slutade säga "no-go-zoner" skulle dom vips försvinna i samma sekund.

  

3 kommentarer:

 1. Underhållande! Man kan börja betvivla förståndsgåvorna hos Lindberg.
  Lyssnar man på honom kan man också nästan börja tvivla på att "detta i Rinkeby" egentligen HAR hänt?

  SvaraRadera
 2. Det går i alla fall inte att ta mannen på allvar, så låt oss stå skrattande mot hans och hans kamraters mentala kollaps.

  SvaraRadera
 3. Sverige är med på kartan. All reklam är bra och billig reklam eller ?

  SvaraRadera