söndag 1 januari 2017

Vi har bara en chans - nolltolerans.

Stefan Fahlander: 

-2017 - DET ÅR DÅ VÅRT TÅLAMOD TOG SLUT
Låt oss göra det nya året 2017 till det år då vi började återtaga vårt land Sverige.
Låt oss f.o.m. nu tillämpa absolut nolltolerans mot alla krafter som på något sätt ifrågasätter vårt land Sverige, det svenska folket eller den svenska kulturen. Låt oss tillämpa denna nolltolerans mot såväl inhemska som utländska eller på annat sätt främmande krafter.
------------------------------------------------------------------------
SLUTA SVAMLA OM INTEGRATION
Det har de politiskt korrekta tjatat om i decennier och inte lyckats åstadkomma annat än att vårt land nu står på randen till total systemkollaps eller i värsta fall på randen till blodigt inbördeskrig.
------------------------------------------------------------------------
KAN DOM BLI SVENSKAR ?
Titta på bilden, använd ditt förstånd, rannsaka ditt samvete och svara därefter på frågan.
Det finns troligen mycket små möjligheter att de vill eller kan bli som vi. Vissa människor och kulturer är helt enkelt så främmande för varandra att de inte går att integrera eller assimilera i varandra, utan fungerar bäst om de får vara helt åtskilda.
De måste helt enkelt få leva sina egna liv, med sin egen kultur och sina egna lagar och regler i sina egna samhällen.
Detsamma gäller oss svenskar, d.v.s. vi måste få leva våra egna liv, med vår egen kultur och våra egna lagar och regler i våra egna samhällen.
Vi och de måste helt enkelt leva åtskilda i våra respektive egna områden.
Sverige är då inget alternativ för dem eftersom vi naturligtvis inte kan avträda någon del av vårt land till någon grupp som vill "starta eget". Dessa människor måste därför lämna vårt land och söka sig till ett land som bättre passar deras behov.
Detta är naturligtvis i bägge parters såväl kort- som långsiktiga intresse.
------------------------------------------------------------------------
VÄLKOMMEN TILL VÅRT LAND
Till de som faktiskt är beredda att låta sig assimileras i vårt land och i vår kultur ger vi istället följande budskap.
- Det här är Sverige.
- Det är svenskarnas land
- Här gäller svenskarnas regler
Du är välkommen hit om du respekterar och accepterar:
- Vår kultur och vår historia.
- Våra vanor och traditioner.
- Vår flagga och nationalsång.
- Vårt liberala och demokratiska statsskick.
- Vårt sekulära och jämställda samhälle.
- Att ingen del av Sverige kan avträdas till någon annan.
Genom att till fullo respektera och acceptera ovanstående samt genom att även i övrigt vara lojal med det svenska samhället och på bästa sätt bidraga till dess utveckling kan du också så småningom bli en del av den svenska nationen och få förmånen att kalla dig svensk och kalla Sverige för ditt land.
Om du inte till fullo kan acceptera och respektera ovanstående ber vi dig vänligt men bestämt att snarast lämna vårt land och söka dig någon annanstans där du bättre kan passa in.
Om du inte till fullo kan acceptera och respektera ovanstående, men av någon anledning inte kan lämna vårt land, kommer vi att ordna någon annan lämplig lösning för dig.


3 kommentarer:

  1. Det är på vippen att här görs vågen. Vilket inlägg.. fantastiskt. Tack för att du delar med dig och en önskan om att du får en god fortsättning på 2017

    SvaraRadera
  2. Så långt förtryck, hoppas resningen inte kommer av sig. Det är nu vi måste samla oss!Tack för hälsningen, allt gott till dig!

    SvaraRadera
  3. Utlänningar med en massa negativa åsikter om svenskar och Sverige kan faktiskt återvända till sina egna underbara länder..Vem bryr sig?

    SvaraRadera