onsdag 18 januari 2017

Två b-skådisar:- "Om nån är dum mot Sverigebilden, får vi vara dumma tillbaka!"


Detta var en dag att vakna upp till, jag gick och la mig igen, drog täcket över huvudet och försökte ta in att två EU-underdåniga losers faktiskt slår officiell nordkoreansk retorik i försköning. 

Statsministern förklarar att Sverige är ett mönsterland, kallat ”The Swedish Model” – ”Den svenska Modellen”. Alla familjer som bor här har rosor på kinderna, arbetar och lever i välintegrerad jämställdhet, och är fria från kriminalitet. Våra liv präglas dessutom av glädje och harmoni.

Men landet är alltså landet som inte finns avslöjar den enskilda medborgaren Katerina Janouch i utländsk TV.

 - Ingen trygghet, ingen polis, inga sjukhus. Och inget framgångsrikt välfärdsland. Och framförallt inga fria och trygga kvinnor. Skalet är tomt.Sverige är ett spökland uppbyggt av kulisser där man inte får berätta om vad som egentligen händer.

 "The Swedish Model"-kulissen är ett i raden av många bisarra påfund som ”Den käre nye arbetarledaren ” kokat ihop och som ”Den store efterträdaren” slår vakt om. Syftet med kulissen är att förmedla en så förskönande bild som möjligt av en nation på väg mot undergång.

 "Avfällingen Katerina Janouch och hennes böcker måste brännas på bål", skriver tidningen Statstrogna Gårdagens Nyheter i en hyllning till Den store efterträdaren.

3 kommentarer:

 1. Ja, Nordkorea har mycket att lära från Sverige...
  Gulligt, dock, att en Hallänning håller på Sverige.

  Jungman Jansson

  SvaraRadera
  Svar
  1. Bildt borde dra sig tillbaka med sitt renommé, Det går snabbt utför.

   Radera
 2. "Jag tycker inte om dig å du tycker inte om mig".
  Å vi tycker inte om dem.
  Hooppssan......

  SvaraRadera