onsdag 25 januari 2017

Sveriges kraschade invandringsexperiment måste ihjältigas. Eller skyllas på "populisternas lögner".

Idag hörde jag journalister och professorer slentrianhetsa mot Trump. På P1 gjorde man alldeles klart för lyssnarna att i USA har vi nu en sjuk jävel att deala med, Hitler var en dunkyckling i jämförelse, och Kim Jong Un och Erdogan det närmaste vi kan komma idag. Experterna pratar flämtande och med falsett, om att presidenten genomför sina vallöften i rasande fart (!), dom förklarar pedagogiskt att det vi demokratier (- som styrs av EUdiktatorer och har nada att säga om att mångkultur förs in i grundlagen,  och om våra skattekronor stjäls från oss och ges till andra utan att ha nåt att säga till om -) måste befara att det skapas en diktatur i USA nu. Att Trump har galenskapens tomtar på hela loftet sägs vara uppenbart efter som han(!) ger sig på media och det fria ordet. Dagens asgarv! Det fria ordet? Han ger sig på? Hjälp.

I Sverige kväver politikerna och statsmedia nu detta fria ord. Bilden av Sverige får inte visas. Alla som har "fel bild" måste tystas, här, precis som i USA. Det här är skrämmande.

Arin Karapet vågar dock än så länge: -"Socialdemokraterna måste ta av sig sina ideologiska skygglappar och se krisen i förorten. Att inte kalla stenkastning, drogförsäljning, dödsskjutningar och gängkriminalitet för livsfarlig – utan i stället tycka att högerpolitik är problemet - är att göra de kriminella en tjänst.
Förortens problem löser inte sig själva om man bara kastar bidragspengar på dem, mer av Salar Rashids (S) medicin är inte lösningen." 

4 kommentarer:

 1. "Hööögerns nidbild av förorten"?
  Ännu en som inte besökt dessa områden?
  När jag diskuterar detta med andra och de börjar påstå "Eliassonsaker" om förorten brukar jag fråga: Har du varit i något no-go-område?
  Gissar på att över 90% hittills svarat "näää.."

  SvaraRadera
 2. Socialdemokraterna har inga ideologier,har aldrig funnits i det partiet.
  Sossarna består av ett rövarband med kriminella övertygelser.
  Det finns väl ingen normalt tänkande människa i Sverige som inte ser partiets djävulskhet!
  Varför kallar partiet sig feministiskt?
  Sverige är det land i hela världen där det begås flest våldtäkter!
  Socialdemokraterna hejar på förövarna!
  Alla kvinnor i landet borde demonstrera MOT det falska feministpartiet!
  Anna

  SvaraRadera
  Svar
  1. Så bra Anna, du säger sanningen. Den mest falska Gudrun Schyman sade att "svenska män är talibaner" Har vi inte fler invandrade sådana också?

   Radera
 3. En del människor,verkar tävla om,vem som kan uppföra sig mest svinaktigt mot demokratin.
  Undras vem som ligger bakom hetsandet och eldar på?
  Man aaanar...

  SvaraRadera