onsdag 25 januari 2017

Svensk polis har dessvärre passerat grillkorvsfasen. Nedåt.Utdrag ur excellenta smålandsposten: -I går framkom att ensamkommande barn placerats hos en familj där en av sönerna misstänks ha anslutit sig till IS och en annan, som bodde hemma knivhotat sin syster. Den lokala områdespolisens kommentar var:
"En sådan familj kan ju vara väldigt omtänksam, men det känns ändå som att man har fullt upp med sig själv i familjen att hantera de egna problemen."


3 kommentarer:

 1. Kommentar från Smålandsposten; "Vem vill bli polis?
  LEDARE 16 timmar sedan, uppdaterad 13 timmar sedan
  Vid årsskiftet framkom att 140 platser på polisutbildningen väntas stå tomma inför våren. Det innebär en fortsättning och förstärkning av den negativa utveckling som påbörjades för ett år sedan."
  På något märkligt sätt FÖRSTÄRKER texten min NEGATIVA syn på polischefen. VEM VILL BLI POLIS sedan ett år tillbaka? Förlåt ni som är. Det är Dan Eliasson som är problemet.

  SvaraRadera
 2. Ja. Fast mest Löfvén, Ygeman och Johansson.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Med små versaler löfvén, ygeman och johansson har små ego men deras dästa självtillräcklighet (lånat från dig) överglänses med råge av polischefen. Han har säkert en joker i rockärmen, som han drar, om/när han blir petad och då faller hela korthuset. Väntar med spänning på hemlige polisens rapport.

   Radera