söndag 22 januari 2017

Och om det vore precis tvärtom?

Den fd 80-tals-popsångerskan Madonna berättar för alla rosamössade freakshow-kvinnor i masspsykosernas masspsykos, att hon drömmer om att spränga Trump och Vita Huset i luften.

 ?????????????????

Och aftonbladets Nivette Dawod som deltar i protesterna mot Trump, USAs folkvalde president, jublar:
-"Så här känns demokrati - och det är magiskt!"

????????????????


Tänk om det vore precis tvärtom; hatiska män i grupp, som går man ur huse i ljusblå hemsnickrade hattar, klädda som jättepenisar och med kladdiga megakondomer på armen - för att i hundratusental vilt protestera mot en kvinnlig folkvald ledare som dom på olika tortyrliknande sätt vill avliva. 

 Livstids inspärrning med tagelskjorta på.

Så. Om nån en enda gång till säger till mig att kvinnliga ledare skulle vara en garant för fred på jorden, då kommer jag i framtiden att blott svara : "Madonna."

3 kommentarer:

 1. Det positiva är ju att de är självmarkerande.
  Jungman Jansson

  SvaraRadera
 2. Det här med allmän ovillkorad rösträtt var nog ingen bra idé. I många (de flesta? alla?) delstater i USA måste du registrera dig för att få rösta. Det kanske vore på plats att samtidigt genomgå ett kompetenstest?

  Jag brukar sällan använda ett invektiv som är ett substantiv för något alla kvinnor har och 92% av alla män drömmer om. Men här är jag beredd att använda det kombinerat med ett adjektiv för lågt pH-värde och i pluralis.

  SvaraRadera
 3. Då är väl dom svenska kvinnorna nöjda med hur det ser ut i skolan. En överväldigande majoritet av lärarna är kvinnor, på vissa skolor är dom enda männen vaktmästaren och läraren i träslöjd. Även bland skolledarna är kvinnorna i majoritet. Det är väl därför som vi har världens bästa skola.

  SvaraRadera