tisdag 17 januari 2017

Nordens ledare inom arbetarrörelsen lever på uppblåst självbedrägeri.

-"Låt inte populismen rasera vårt samhälle."


Vad ska man säga. Vår EU-toppstyrda regering skriver en debattartikel, och visar att dom tror på riktigt att dom fortfarande representerar "en nordisk modell"! Med "en stark gemenskap, en kombination av effektivitet, sammanhållning, jämlikhet och förtroende som är unik i världen", och med en "välorganiserad arbetsmarknad som en grundpelare i samhället."

Pjuwww. Människor som tar sig själva på för stort allvar samlas alltså för att bekräfta varandra. Dom talar hänförande vackra ord, som dom tror på för att alla i rummet säger samma gunstiga saker till varandra. Deras värld är en sagovärld, som endast existerar i denna sal.

Utanför råder verkligheten.
Den som vi andra lever i med svårartad samhällssplittring, en "gemenskap" som rivs sönder eftersom allt svenskt är tramsigt eller icke-existerande, där "effektiviteten" drunknade med myndigheternas kompetenskollaps, "sammanhållningen och jämlikheten" dog med massinvandringen och "förtroendet" som bara är bara unikt för att det numera finns under sulan på arbetarrörelseledarnas nyputsade skor.
Att dom ens skrivit denna fantasy-artikel är förbluffande avslöjande.

"Arbetarledarna" menar att dom nu med kraft måste bekämpa "populisterna", dvs "de politiska högerkrafter som tror på en annan samhällsmodell".

Och - JA! Må vi som tror på en annan samhällsordning än förljugenhet, dolda sanningar, politikernas och myndigheternas totala misslyckanden, attacker på poliser/ blåljuspersonal, gängskjutningar, dagliga kvinnoövergrepp, vardagsbrottslighet, sjukhusens förfall och grupper som ideligen får företräde framför andra, må vi ta tillbaka verkligheten från "arbetarledarna".3 kommentarer:

 1. Det går bra att prata om den svenska modellen, eller den nordiska bara det inte är Sd-are som gör det. När den svenska modellen som Löfven förespråkar med massinvandring från Afrika och Mellanöstern verkat några år är det nog slut med den svenska modellen. Då är det islam som tagit över.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det var egentligen en gynnsammare period när han var ny statsminister och teg som muren.

   Radera
 2. Hur?,ska man kunna sympatisera med en regim ,som kränker,förnedrar och våldför sig på den egna befolkningen?
  Svensson

  SvaraRadera