torsdag 5 januari 2017

NAFRI-ordet, extremistvänsterns nya baseball-trä.


1.700 poliser var på tårna i Köln på nyårsafton för att förhindra den våg av våldsam brottslighet och sexuella övergrepp, som rasade för ett år sen, då 2000 nordafrikanska män attackerade över 1000 nyårsfirande kvinnor.

Nu får tysk polis ordentligt med stryk för att ha "rasprofilerat" nordafrikaner, och nu gäller det polisernas offentliga användande av ordet NAFRI. 

Är det ett nyrasistiskt ord, eller bara en praktisk förkortning?

 Polisdirektören i Köln har tvingats gå ut och djupt beklaga ordet som använts i polisens twitter från nyårsaftonen. Men menar att nafri inte alls betecknar alla nordafrikaner, utan endast kriminella nordafrikanerna.

Ni kan säkert föreställa er dom tyska politiskkorrekta vänsterextremernas tuppjuck. Politiker, ernmannar, schyffertar och gammeljournalister har kallat polisens nya tabuord för "rasprofilering och diskriminering", och ser ingen skillnad på ordet nafri och ordet neger.  

Den stora debatten som borde ha handlat om hur tyska polisen til slut lyckats skydda kvinnor från sexövergrepp, misshandel och rån, har då kokats ner till två läger som slåss mot varandra om ett ord. 

Vilken lycka för vänsterns anarkister. 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar