lördag 28 januari 2017

Krigsrubriker! Löpsedlar! Staten Amerika har gränser!

Jag minns tvillingtornen, jag minns Londons tunnelbana, jag minns bombdåden i Madrid, jag minns Bostonattentaten, jag minns dödsterrorn mot Charlie Hebdo och Bataclan i Paris, jag minns slaktandet i Nice och i Berlin.......

Jag minns varje bestialiskt blodbad utfört i islams namn.
Ingen kan förneka att väst har skaffat sig akuta hot med islamistiskt migrantmottagande, så som Sverige och Tyskland gjort det, utan att utföra grundliga personkontroller. Det är förståeligt om länder i väst nu tar varningarna på allvar och är försiktiga med vem som tillåts passera gränserna. Ledarna i EU tycks inte ha förstått det, men dom är skyldiga att skydda sin befolkning i första hand.  

Däremot är President Donald Trump modigare än Löfvén, Merkel och alla dom andra tillsammans.

Alla måste vara vaksamma så länge det finns mördarsekter som avser att förinta alla människor utom rättroende muslimer. Resultatet av masslaktandet av oskyldiga är dessvärre att invandringen begränsas och utförs endast enligt regelboken.


6 kommentarer:

 1. Jag gillar Trump mer och mer. Inte bara trams utan det händer något där istället för fjollgänget här.
  s

  SvaraRadera
  Svar
  1. Håller med. Det är bara alldeles för svårt för att borra sig igenom dom mediala ljugmurarna som vänstermedia bygger upp runt den nye presidenten. Har aldrig skådat nåt värre manipulerande!

   Radera
 2. Att Trump blev vald till president har egentligen visat att media var värre än man i sin vildaste fantasi kunde tro. Sverige har släppt tusen och åter tusen utan id-handlingar. Vi har med glädje tagit emot såna som har stridit för IS. I Sverige har många muslimska terrorister i lugn och ro kunnat planera terrordåd. Inget om det här har media skrivit om. dessutom har det begåtts många brott av asylsökande som media mörkat. Men nu när Trump agerar för att porta muslimska terrorister så är det krigsrubriker om såna som stoppats vid gränsen eller på flygplatser. Advokaterna ser nya möjligheter att tjäna pengar. Media verkar tycka att IS är vänskapligt sinnade jämfört med Trump. Attacken mot Charlie Hebdo är glömd för länge sen. Nu är det helt plötsligt Trump som är världens värsta skurk. Man tar sig för pannan och undrar, hur kunde det bli så här.

  SvaraRadera
 3. Ja, och så har vi Breivik. Men honom minns väl ingen, för han är inte en terroriserande muslim, utan bara en förvirrad norrman. Allt lugnt.

  SvaraRadera
 4. När jag loggar in är 24-nyheterna det första jag ser och där har Breivik förekommit nästan lika ofta som Trump och Åkesson det senaste året. Och Mona S, Margot Wallström, Löfven och media missar ju aldrig att ta upp Breivik i samband med muslimsk terrorism. Så bortglömd är han nog inte. I dokumentären om Zineb El Rhazoui, en av dom få som överlevde den muslimska terrorattacken mot Charlie Hebdo så säger hon att islam är i krig mot hela världen.

  SvaraRadera
 5. Nu är media helt fokuserade på Trump och statsministern i Sverige existerar överhuvudtaget inte i jämförelse.
  Varför vara ondsint på en president som vill folkets bästa.
  Sent varje kväll visar amerikansk tv upp alla fängelser med verkligen hemska kriminella i miljontals. Personalen arbetar med livet som insats.
  Ingen har haft makt eller kunskap hur man stoppar brottsligheten i USA. Den som lever får se vad Trump åstadkommer.

  SvaraRadera