tisdag 31 januari 2017

Har över en miljon britter skrivit på ett upprop mot president Trumps statsresa till UK?Richard Littlejohn, en sällsynt nykter och vis journalist mitt i globalistpaniken: - Mer än en miljon människor har "skrivit under" en petition som motsäger sig Donald Trumps statsbesök. Nä, det har dom inte. Dom har bara tryckt på en knapp på sina datorer eller klickat lajk på sina iPhones som svar på en viral e-mail.


Detta är inte en regelrätt protest, det är en aktivism fri från ansvar, ett försök att resa en folkmobb via mobilen. Ingen kedjar fast sig vid räckena utanför den Amerikanska Ambassaden.

Det betyder att dom kan skryta för sina vänner på jobbet att dom verkligen nitat den där idiotfascisten Trump. Det ska allt lära honom en läxa!Vem är det som bjuder på kaffebröd idag? Och förresten såg ni matchen igår? 


Väldigt förutsägbart faller brittiska politiker i famnen på varandra för att få en bit av strålkastarljuset. Dom insisterar på att eftersom en miljon människor har "skrivit under" en petition, så är dom bundna att debattera Trumps besök i parlamentet. 

Verkligen?Jag kan inte komma ihåg att politikerna ställde upp i en av nöden påkommen debatt i Westminster, när en miljon människor plitade in sina e-mailadresser på en liknande petition som krävde att Top Gears Jeremy Clarkson skulle göras till brittisk premiärminister.

Jodå, och alla vill vara med i den här megafilmen. Det har berättats för oss att prins Charles kommer att vägra möta Presidenten, därför att han inte gillar Trumps synpunkt att 
 ‘man-made global warming’ är bluff.

 Det kanske inte kommer dit. Redan år 2009, varnade Charles för att vi bara hade 96 månader på oss att rädda planeten. Den deadlinen rinner ut till sommaren. Om han har rätt, så kommer det inte att finnas något kvar av Storbritannien för Trump att besöka.

 Vi kommer alla att ha grillats till chips eller dränkts i en gigantisk tsunami.
Tack för hoppet denne mr Littlejohn ger mig med sin insikt, distans, nyans och humor i denna värld av galna ovanifrånstyrda mobbande besatta troll. Jag tror många, många britter önskar sig en knapp som dom kunde klicka "ja, jag vill hälsa president Trump varmt välkommen!" på.
4 kommentarer:

 1. Vad många tok det finns i världen. Trump får väl klä ut sig till refugee, då är han välkommen.

  SvaraRadera
 2. Det kan man räkna ut vilka som tryckt på gnällknappen.
  President Trump är en ledare större delen av världens folk ser med stor hoppfullhet.

  SvaraRadera
 3. 1 miljon britter i ett land med 53 miljoner invånare (exklusive Wales, Skottland och Nordirland) där cirka 20% (cirka 11 miljoner) är icke-vita. Wikipedia från 2011.

  Låter som ett misslyckande.

  SvaraRadera
 4. Misslyckande absolut, men det tycks inte bekomma dem. Deras brösttoner är som mistlurar, deras självförtroende också.

  SvaraRadera