måndag 9 januari 2017

Mannen jag en gång trodde på - blev en bullie - har nu snyfttalat till avsked.

För ett land som "WE the People",använde Obama ordet "jag" sjuttioen(71!!!) gånger i sitt avskedstal.

En sann legend i den egna skruvade världen.

10 kommentarer:

 1. Den här kommentaren har tagits bort av bloggadministratören.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Den här kommentaren har tagits bort av bloggadministratören.

   Radera
 2. Obamas tårar var inte att snyftade till avsked. Hans tårar var att han uttryckte sin kärlek till hustrun Michelle för hennes stöd; för hennes roll att inspirera unga människor; för hennes roll och stöd i familjen. Du kan säkert hitta hans tal på nätet och lyssna på detta avsnitt.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Du har andra glasögon på dig. Dom frälstas brillor. Detta var som vanligt en Obama-act, rätt betoningar, ögonkast och pauser, värd en Oscar.

   Radera
 3. Annars är väl presidenten omgiven av en stor stab som ska vara hans stöd. Tror inte att det är så synd om presidentens familj, finns nog familjer i USA som har de betydligt tuffare.

  SvaraRadera
 4. Jag tittade början av talet, mycket enerverande för han vände huvudet hela tiden från yttersta vänster till yttersta höger, som en vindflöjel. Till vem talade han till? Verkade vara helt borta. Orkade inte titta eller lyssna mer.

  SvaraRadera
 5. @Carina-Fina, gillar skarpt din yrkeskarriär och dina skärpta kommentarer. Dock inte oförbehållsamt. Med hänvisning till Markus Oscarsson TV4 ska Obama har många cred. Det jag inte gillar var hans pro-islamska ställning visavi Israel. Nu gör Trump allt för att förstöra Obamas legacy. Tids nog får vi se vad Trumpifiering innebär. Just nu pratar media CNN och Fox i munnen på varandra. Personligen anser jag att får låta Margot fixa med fika Sveriges relationerna med en av världens stormakter.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack, det är omöjligt att samtycka med allt jag skriver, det är bara enäggstvillingar som fixar det, så kör på!
   Den senaste tiden har Jag läst så mycket vämjeliga fakta om Obamas presidentskap, att jag inte för mitt liv kan se nåt förmildrande när han står på scen och sätter A+ i betyg på sig själv. Oavsett den god(trogn)e Marcus Oscarsson!

   Radera
  2. OBS! "jag" med liten bokstav. För att inte framstå som Obama ;)

   Radera
 6. Obama effekten blev en misslyckad sufflé.
  Få se om Trump blir trumf?
  Hooppssan...

  SvaraRadera