söndag 15 januari 2017

Det sprids en blodig bild av en dödsskjuten 16-åring i Malmö.


Bilden eller bilderna sprids nu bland ungdomar i Malmö. Bilden ska visa Ahmed Obaid träffad av två skott i ansiktet och ett i örat.

Polisen menar att detta stjälper utredningen, ty när vittnen ser en sådan allvarlig bild så vill man inte prata med polisen.

– "Men det är ingenting vi kan göra någonting åt." 

Jajemensan, så talar en polis i Eliassons uppgivna guldfiskorganisation.

4 kommentarer:

 1. På bilden har gullefisken till och med helgongloria!
  Leve statstjänarna...
  Jungman Jansson

  SvaraRadera
 2. Halal-Aina må leva i sin glasbubbla, de tvingas bakbundna bevittna det eskalerande inbördeskriget mellan klanerna, via löpsedlarna.
  Ny polischef i Malmö förändrar ingenting i praktiken. Det är en politisk charad, liksom övrigt schackspel med Svenskarnas medvetande. En bedräglig sömntablett, utskriven av Dr. Dan Eliasson.
  400 illegala vapen om året beslagtas i Malmö trots Ainas komaliknande tillstånd, de flesta riskfritt insmugglade från Balkan, en droppe i havet!

  Aschmed är nu inte det oskuldsfulla gosedjur som MSM utmålar honom till, filmer tagna i Sverige visar hur svindyra Audi och BMW glatt misshandlas av brottsoffret till ackompanjemang av högljutt irakiskt skrammel och på den omtalade bilden bär han, förutom de grovkalibriga kulhålen, en jacka av märket Parajumper värd 10 000 sek, dubbelt så mycket som en fattigpensionär tvingas svälta på, varje månad.
  Tills dess socialförvaltningen och (de enl. rykte flyktingsmugglande???) föräldrarna lagt fram kvitton och bevis för att jackan är ärligt förvärvad, kommer mina misstankar om att aschmed inte är någon änglalik medial konstruktion, utan en vanlig stereotyp Rosengårdare, att kvarstå.
  Time Will Tell….

  Personer är intagna för förhör, jag tar för givet att det är de ytterst ansvariga: reinfeldt, löfven, sahlin och jammeh?

  //SvExit

  SvaraRadera
  Svar
  1. Älskar din kommentar! Den är så uppfriskande vass.
   Offret var enligt gängse PK den snällaste och gulligaste Nobelpristagare som nånsin klivit ur en buss, en stjärna som vi svenskar inte sörjer tillräckligt enligt Jonas Gardell.
   Därmed inte sagt att offret förtjänar all sorg från alla som älskade honom.

   Radera