måndag 19 december 2016

Många skadade och minst nio döda medmänniskor i Berlins julmassaker.

Julen (är det tillåtet att tala om?) brukade komma med kärlek, eftertanke, godhet, omtanke, generositet, gemenskap, ro och frid. Det brukade vara en tid för glädje och harmoni. Numera är det Europas största hat-, terror- och blodbadsperiod, och hela EUs poliskår har passivt lämnat walk-over. Hur kunde detta hända? 

Kli-kli-kli i huvudet. Med miljoner lågutbildade empatilösa fanatiker som hatar väst och demokrati, och som utan en fråga ställd passerat våra gränser - hur kunde detta hända? Igen. Och igen. Och igen. Ett för högt pris för öppna gränser som många av oss tvingas betala med våra korta liv.

-"Men vi måste förstås vara extremt tydliga med att inte dra några förhastade slutsatser....., att ens antyda något "olämpligt" är mycket osmakligt, enl TV4.

5 kommentarer:

 1. Världen ser ut som den gör,
  pga för många hål i huvudet politiker som styr oss.
  Religionerna, inte att förglömma,roten till mycken ondska.
  Nisse

  SvaraRadera
 2. Kristna och deras högtider ska utrotas. Vi bjuder själva in okontrollerat sådana som hatar oss. Vill inte ha med oss att göra, våra pengar anser dom vara en gåva uppifrån. Ett hån mot hårt arbetande skattebetalare som bidrar och försörjer folk som avskyr oss och vårt sätt att leva.
  Detta är bara början och den som är vaken förstår att allt kommer att bli ännu värre.

  EU är en katastrof för Europa.

  SvaraRadera
 3. Islam är en katastrof för Europa. MP är en katastrof för Sverige. Rikspolischefen är en katastrof för polisen samt befolkningen.
  s

  SvaraRadera
 4. Mycket som är/var katastrof för inte minst Tyskland.
  Säger bara 9-10/11 1938.
  Jungman Jansson

  SvaraRadera
 5. Tänkte först på Chopin, opus 25...9,10,11 !

  SvaraRadera